[ Dodano: 2007-06-25, 12:50 ]
edi mleko jeszcze ci leci .....

A ja zauważyłam, że przy pierwszym dziecku prawie każda trzyma dietę a przy drugim prawie żadnabo zadko która trzyma diete
Dobrze, że Ci tt chociaż zostałczyli wszystko co było kiedys
ja podczas karmienia piersia jadlam wszystko nawet bigos i pierogi z kapusta i cebule smazona...i konrad nie mial kolek
No właśnie!!! Bo tak naprawdę przyczyny kolek jeszcze nikt nie odkrył. Dlatego nie ma leku skutecznego w 100%...Ja trzymałam ścisłą a i tak kolki mieliśmy
Oj u nas po sztucznym zaczęły się kolki i próbowałam różnych opcji,od Nan po Emfamil czy Bebiko z jakimiś składnikami antykolkowymi.po wszystkim były kolki,nie pomagała butla antykolkowa czy herbatki,to chyba zależy od dziecka,a nie od rodzaju mlekadziecko na sztucznym przynajmniej kolek nie bedzie miało
tak samo kazali jesc mojej kolezance z angli.wszystko i do tego duzo czekolady.co u nas zabronione.wszystko jej inaczejja podczas karmienia piersia jadlam wszystko nawet bigos i pierogi z kapusta i cebule smazona...i konrad nie mial kolek
no myslalam ze bedzie gorzej, ale co w nocy nie dospie to nad ranem nadrobie, bo np moj maz z łucja jeszcze spiaJasnie Pani :), a śpisz cos po nocach????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość