Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 cze 2007, 15:37

Mamo zuzi A ćwiczyłaś brzuszki że masz silne mięśnie brzucha?, czy taka jest twoja uroda?

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

27 cze 2007, 16:17

eve81 kochaniutka ty jestes w 30 tc :-D
minelo juz cale 29 tyg. i 1 dzien 30 tc tak wiec jestes w 30 tc :-D tak jak juz wczesniej mama_zuzi mowila te suwaczki tak dzialaja ze pokazuja skonczone tc tak wiec mozesz swietowac 30 tc :ico_brawa_01:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2007, 16:19

Eve, dokladnie :ico_haha_01:

Gosia, duzo cwiczylam na brzuch od zawsze wlasciwie. 500 -600 brzuszkow to byl luzik :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 cze 2007, 16:39

oj a ja napisalam przedtem wiadomosc i cos sie z internetem u mnie podzialo bo jej teraz nie widze

Eve wielkie dzieki za odpowiedz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: W sumie to nie wiem czy sie cieszyc z tego czy nie, ze tutaj nie robia tego badania, chyba gdyby bylo jakos bardzo istotne to by je przeprowadzali?? :ico_noniewiem: mam nadzieje ze jesli cos jest nie w porzadku to widac to na badaniu krwi i moczu... Normalnie albo bede musiala isc na jakis przyspieszony kurs medyczny albo juz zupelnie zamecze tesciowa telefonami. Teraz moge dzwonic tez do Szwagierki bo dzis obronila dyplom i jest juz pielegniarka, wiec pewno ma swiezsze wiadomosci niz jej mama :-D :-D :-D Ja ze slodyczami... hmm nie wiem czemu zboczona jestem na punkcie batonika Liona inne slodycze moga nie istniec, mam jeszcze ochote na cukierki kasztanki, ale tej nie moge zaspokoic w Norwegii :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Gosiu :ico_brawa_01: za zdjecie, jak sie wie jak to zrobic to jest proste, ja jak zaczynalam forumowa dzialalnosc to nie wiedzialam jak suwaczek wstawic

Na obliczanie tygodni mam prosta metode, bo akurat moje tygodnie to ten ktory aktualnie jest roku, czyli 26 plus te 3 z grudnia, wiec nie ma problemu. W sumie moj suwaczek pokazuje 28 tydzien, ale od jutra bedzie juz 29 :)

Mamo Zuzi oz ret Tobie sie nudzilo kobieto z tymi brzuszkami :-D :-D :-D Dlaczego tylko 600, trzeba bylo od razu robic 1000, ja po 50 to juz padalam.... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

27 cze 2007, 19:09

Witam dziewczynki,ja dziś tez ledwo żyje.Mężuś przyjechał wczoraj z Anglii o 2 w nocy i rozmawialiśmy do 4 a o 8 już zrobił mi pobudkę.NA dodatek złapały mnie wczoraj skurcze,tzn. brzuszek mi twardniał co 3 minutki i tym razem to było bolesne i strasznie mnie ściskało, było tych skurczy ok.8 i już byłam nastawiona na to że będziemy mieli wyprawę do szpitala jeżeli będzie ich więcej niż 10 ale przeszły, a jak na złość nie miałam w domu nic rozkurczowego,dziś kupiłam jakby co.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2007, 19:26

Eve, ja się boję moich wyników, bo powtarzałam glukozę tydzień temu, ale nie miałam jak iść z wynikami i dopiero gin mi je odbierze i widzę się z nią w piątek...
Paulinko, ja naprawdę jestem w 27 tygodniu, a nie 28. Bo tak sobie ustawiłam suwaczek, żeby mi pokazywał prawidłowo, jak wynika z obliczeń...

[ Dodano: 2007-06-27, 19:33 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-06-27, 19:35 ]
Super są Wasze zdjęcia! Przejrzałam moje i mamy strasznie mało zdjęć razem :ico_szoking: Albo ja jestem albo Marcin....
To jest z września, stare,ale lubię je.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

27 cze 2007, 19:41

Niemoge coś się zarejestrować na fotosiku,wiec wstawię nasze zdjęcie innym razem :-)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2007, 20:01

Kocura Bura, ladne zdjatko :-) Kocham gory i tam sie wychowalam :ico_brawa_01:
Kicia, ty uwaaj z tymi skurczami :ico_nienie: teraz pewnie was na przytulanki wezmie a po takich skurczach to chyba trzeba ostroznie co? :ico_noniewiem:
Dzis mam dola, bo jedna z forumowiczek poronila 18 tyg ciaze. Nie moge sobie z tym poradzic jakos a i lek jakis sie wdarl do mnie ze po porodzie w depreche pewnie wpadne bo bede tu sama jak palec dwojka dzieci, mezu w pracy i juz teraz wiem ze to nie bedzie dobre dla mojej psyche... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Dominisia

27 cze 2007, 22:56

Mamo Zuzi ja tez dzis mam beznadziejny dzien, wlasnie ze wzgledu na Pantoniczka tak bardzo mi jej zal :ico_placzek: A pozatym dzis mialam rozmowe z mezem, bo wrocil o 22 i zapytalam czy jak bedzie Dziecko to tez ma zamiar tak wracac... I uslyszlam, ze przeciez potrzebujemy kasy i sama miloscia zyc nie mozemy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: To ja moze przejde depresje juz teraz, to moze jak Jas pojawi sie na swiecie to juz sie zdaze uspokic...

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2007, 23:04

Jejku, jak dobrze ze dziala tik-tak, myslalam ze zwariuje :ico_sorki:
dominika, moze to ta pogada na nas tak dziala, u was chyba jak i u nas: leje i wieje.. faktycznie tylko depreche miec.... :ico_placzek: mi juz nieco lepiej bo sie wyplakalam w poduszke...
A meza slow teraz nie bierz na powaznie, pomysl jak on sie musi martwic o Was, chce Wam zapewnic wszystko co najlepsze... jak urodzi sie dzidzius to na pewno przewartosiuje swoje priorytety, nie martw sie... Zobaczy co to porod, w synku sie zakocha i na pewno nie bedzie Cie ostawial samej na tak dlugo. :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”