oj a ja napisalam przedtem wiadomosc i cos sie z internetem u mnie podzialo bo jej teraz nie widze
Eve wielkie dzieki za odpowiedz
W sumie to nie wiem czy sie cieszyc z tego czy nie, ze tutaj nie robia tego badania, chyba gdyby bylo jakos bardzo istotne to by je przeprowadzali??
mam nadzieje ze jesli cos jest nie w porzadku to widac to na badaniu krwi i moczu... Normalnie albo bede musiala isc na jakis przyspieszony kurs medyczny albo juz zupelnie zamecze tesciowa telefonami. Teraz moge dzwonic tez do Szwagierki bo dzis obronila dyplom i jest juz pielegniarka, wiec pewno ma swiezsze wiadomosci niz jej mama
Ja ze slodyczami... hmm nie wiem czemu zboczona jestem na punkcie batonika Liona inne slodycze moga nie istniec, mam jeszcze ochote na cukierki kasztanki, ale tej nie moge zaspokoic w Norwegii
Gosiu za zdjecie, jak sie wie jak to zrobic to jest proste, ja jak zaczynalam forumowa dzialalnosc to nie wiedzialam jak suwaczek wstawic
Na obliczanie tygodni mam prosta metode, bo akurat moje tygodnie to ten ktory aktualnie jest roku, czyli 26 plus te 3 z grudnia, wiec nie ma problemu. W sumie moj suwaczek pokazuje 28 tydzien, ale od jutra bedzie juz 29 :)
Mamo Zuzi oz ret Tobie sie nudzilo kobieto z tymi brzuszkami
Dlaczego tylko 600, trzeba bylo od razu robic 1000, ja po 50 to juz padalam....