Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2007, 16:53

Nio, na przykład wózka mi brakuje :-D Ale ten mam juz upatrzony, tylko musze zamowic ze sklepu. Musze jeszcze kupic nianie elektroniczna, a reszta to faktycznie drobiazgi. :-D

Kasia3
Umiem skakać na skakance po całym forum

27 cze 2007, 18:56

A ja musze się poskarzyc, bo ja mialam upatrzony wozek i wszedzie mowilam i gadalam i prosilam, aby to mi dali kupic, i przybrana tesciowa kupila uzywany wozek, zniszczony , ogromna kolumbryna i ochydny, az sie poplakalam. :ico_placzek:
I musialam jej jeszcze podziekowac. :ico_olaboga:
A ja tak je pokazywalam i tlumaczylam a ta poszla i wydala kase na cos co jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I teraz stoi w pokoju i straszy tylko mnie

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

27 cze 2007, 19:09

Kasia3, współczuję takiej teściowej.............
Ale nie martw się moze uda ci sie wymienic wózeczek na ten upatrzony....... Jeszcze troche czasu ci zostało..... :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

27 cze 2007, 19:51

kasiu nie martw się.. współczuję Ci bardzo... bo to przedewszystkim Tobie on musi się podobać, a nie teściowej ani nawet męzowi...no bo to Ty nim jeździć będziesz mimo ze to dzidziusiowy zakup...

A mi tylko wanienki brakuje, ale zostałam wierna zaleceniom mojej mamy i będzie ona zakupiona podaczas mojego pobytu w szpitalu. :-D

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2007, 22:43

Kasia3 to sprzedaj ten wózek i kup sobie taki jak Tobie sie podoba,więcej asertywności :-D

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2007, 23:23

Biedna Kasia... :ico_pocieszyciel: Ale dziewczyny maja racje, powinnas kupic ten wózek, który Tobie sie podoba.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2007, 01:04

kasia nie dziwie ci sie... kazda by sie wsciekla... ale moze dziewczyny maja racje... kup ten ktory chcialas i juz!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jesli chodzi o zakupy internetowe to ja sobie chwale.. ostatnio zakupilam super nianie elektroniczna philipsa za... jedyne 25F plus 8 f przesylka w sumie 35F a taka sama w mothercare widzielismy za 100f. :ico_szoking: ..fuksem wygralam ta aukcje.. dodam ze oczywiscie jest nowa hihi.
:ico_brawa_01: o taka:
http://cgi.ebay.co.uk/Philips-Dial-Up-U ... dZViewItem
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 cze 2007, 09:45

madziorka hihi, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
czasem rzeczywiście można trafic coś ekstra za ekstra sumkę :-D :-D :-D :-D :-D

Kasia3

28 cze 2007, 13:54

Dziękuje dziewczyny za wsparcie, nawet się nie spodziewałam, że tak zareagujecie, przynajmniej ktoś mnie rozumie , bo mężunio , pasierbica i moja mama mówią uśmiechaj się i mów dziękuje. Ta kobita jest wporządku, lepsza niż prawdziwa teścowa, ale to nie ważne, jedynie mam problem, ze przybrana teściowa dowie sie, ze oddaliśmy wózek, wiec nie mogę nic zrobić, chociaż pomysł, aby powiedzieć jej że się popsuł i kupić mój wózek, a ten oddać do sklepu z używanymi rzeczami dla dzidz i zrobić jeszcze kase na tym, ale nie wiem dlaczego czuła bym się troche źle z tym. :ico_olaboga: I co ja mam robić?
madziorka hihi, niania superasta, nawet na początek moja znajoma podobną wkładała do łóżeczka na przeciwny koniec i bardzo dobrze się taki sprzecik sprawdza, ja chce coś podobnego, bo ja jedynie będe potrzebować jak będe szła oglądać Tv na dole, a tak to to maleństwo będe słyszeć wszędzie indziej.
Jeszcze jednomadziorka hihi, ty jesteś niesamowicie spokojna, jeszcze nie widziałam tak opanowanej kobity jak ty przed porodem. :ico_brawa_01: dla ciebie, masz jakąś recepte na to? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2007, 14:56

Kasia3 nie pozostaje nic innego tylko współczuc ale ja bym sie wcale nie usmiechala tylko powiedziala ze ja sobie upatrzylam inny i szkoda ze mama tego nie wzięła pod uwagę :ico_zly:
dzisiaj zaczęłam sie zastanawiać czy oby nie mam za malo ciuszkow :ico_olaboga: ale chyba nie ma co przesadzać jak będzie mało to dokupię a teraz to chyba nie ma co zapasów robić ale nie wiem

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”