Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

27 cze 2007, 23:59

oj widzę że tu pełno przystojniaczków dziś :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
ja niestety nie umiem wkleić innego zdjęcia poza tym które mam w tel a obecnie tam sama julcia, nadrobię i szybciutko się poprawię :-D
a wogóle wiecie wyglądacie zupełnie inaczej niż w avatarkach :ico_szoking: MAMOZUZI ciebie to bym nie poznała :ico_szoking: ale to nie znaczy gorzej :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
kurcze ja normalnie nie wierzę że PONTONICZEK poroniła, moje krwawienie też miała w 18 tygodniu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: na szczęście jestem :ico_ciezarowka:
ale pogoda :ico_szoking: :ico_olaboga: u mnie przed blokiem wyrwało drzewo z korzeniami :ico_olaboga:
dziś pierwszy raz zobaczylam na bluzce plamkę po mleczku z piersi widocznie ją przydusilam leżąc :ico_wstydzioch: ale to dobrze chyba :ico_noniewiem:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2007, 09:58

Witajcie dziewczyny
Musze pojsc z Zzuia do przedszkola, obiecalam jej ze sie bedzie mogla chwile pobawic z kolezankami a ja chce zabrac jej rzeczy przed wyjazdem na wakacje.

A wczoraj z powodu mojej depresji ;) zapomnialam napisac ze kupilam malutka pizamke , czad po prostu na 52 cm a bluza i spodenki jak dla starszego dziecka, piekna pomaranczowa w zwirzaczki oraz bluzeczke z brykajacym tygryskiem, tez na 52\56 . No i skarpetusie :-) Dopiero dzisiaj sie nimi ciesze bo wczoraj to bylo ze mna naprawde zle :ico_olaboga:

Odezwe sie pozniej, Agnieszka wpisz swoj brzusio nan liste!!!

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 cze 2007, 12:01

U mnie dzis tez juz lepiej. Ja po prostu za duzo siedze w domku, od niedzieli nigdzie nie wychodzilam, ale koniec z tym! Dzis pojde na dlugasny spacer do lasu, co z tego ze sama, trzeba sie dotlenic. Mezowi sie dostanie ze konto sobie otworzylam a tam pustki i jutro wybiore sie na zakupy! Mam zamiar kupic sobie zarabista spodnice ciazowa a moze przy okazji cos dla Jasie wypatrze?? A jak w sobote Ta Moja Paskuda, ktora kocham najbardziej na swiecie bedzie chciala znowu wrocic tak pozno, to odwioze go do pracy a sama zabiore autko i pojade odwiedzic zone kolegi, bo przyjechala dwa dni temu do Norwegii... No i prosze, sama wymyslilam sobie terapie, mam nadzieje ze bedzie skuteczna :)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2007, 12:07

Dominisia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Super postawa!!! JA wlasnie tez tak mam jak siedze jak ten odludek w domu , mezu co prawda przychodzi ok. 17.00 ale zje, polozy sie, podrzemie, cos pogrzebie w komuterze i tak leci ten czas, czasem nawet nie pogadamy.... No i ta chora pogoda wszystko poteguje. Musimy sie wspierac jak nas takie humory nachodza. Dominisia, widzialam na Allegro chyba te aplikacje Kubusia na sciane, cala dekoracja za 46 zl plus przesylka. Przecena z 66 zl. Moge ci linka wkleic. a oni na pewno by ci to do Norwegii wyslai, mi wysylalai kiedys paczke, zplacilam 20 zl ale przyszla bez problemu (oczywiscie jesli bardzo ci zalezy, bo mozemy tez inaczej to zrobic). A mi sie one tez bardzo podabaja i nie wiem czy sie nie skusze. :ico_noniewiem:

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

28 cze 2007, 12:10

Dominisia i tak trzymaj :ico_brawa_01: Wczoraj odwiedziła nas kumpela z Belgii.Wyrzłopali z miom Misiem kilka piwek a to mnie dziś rano głowa bolała.Reakcja łączona czy co :ico_brawa_01:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2007, 12:13

Ulamisiula, jaka ty empatyczna jestes hihihi :-D :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Dominisia

28 cze 2007, 13:30

Mamo Zuzi wklej mi tego linka szybciutko!

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 cze 2007, 13:32

Witajcie, wczoraj zjadłam 20dkg pysznych ciastek i mi było nie dobrze:( nawet obiadku nie chciało mi sie jeść. Ach codziennie stoję przed lustrem i patrzę na brzuszek bo za 10 tygodni nie będę go już miała:)
Niewygodnie mi jak cholera, ani się schylać, ani kucać, ani klękać a w łóżku jak się przewracam to jak jakaś wielbłądzica, i tak czasami próbuję odgadnąć co mój mąż wtedy myśli o mnie, bo napewno seksownie nie wyglądam.
Przytyłam już 14 kilo czyli ważę 78kg przy wzroście 161cm to sobie możecie wyobrazić, nidgy nie byłam szczuplutka ale teraz to lekkie przegiecie. Chyba mam doła pod tym względem. Po porodzie mam zamiar stosować dietę aż nie schudnę, mam zamiar ważyć mniej niż przed ciążą, może jakieś 56kg:) byłoby fajnie:)

Awatar użytkownika
Dominisia

28 cze 2007, 13:32

ulamisiula pisze:to mnie dziś rano głowa bolała
i skad ja to znam?? Krzysiek jak cos wypije, to ja na drugi dzien mam takiego kaca, nie wiem czy to przez to ze w nocy dmucha mi tymi wyziewami alkoholowymi prosto w twarz czy jak....

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2007, 13:37

Dominisia pisze:Krzysiek jak cos wypije, to ja na drugi dzien mam takiego kaca, nie wiem czy to przez to ze w nocy dmucha mi tymi wyziewami alkoholowymi prosto w twarz czy jak....

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
A oto link do calej list ozdob, musisz tylko wejsc w ktor chcesz zobaczyc, a ceny jak widzisz tez rozne:
http://www.allegro.pl/17278_pokoj_dziec ... zdoby.html
a to do tej o ktorej pisalam:
http://www.allegro.pl/item208980209_zes ... kiem_.html

:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”