Ja nie ale mój kochany tak Uwielbia patrzeć na mój tyłek, a ja nie chce żeby oglądał takie brzydkie rostępiory dlatego przed chwila byłam w aptece i zakupiłam krem na rozstępy już te powstałe dr Ireny Eris Może coś to da
ja na tylek rzadko patrzę czasem też proszę męża zeby dokladnie sie przyjżał i narazie cichosza
ja codziennie rano smaruję sie balsamem babydreams a na noc oliwka babydreams oba są w cenie cos koło 12 zl
mój nienawidzi jak skóra jest tlusta więc wcale mnie nie dotyka nawet jak go prosze żeby plecki pomasował to krzyczy że tluste (no bo jak się smaruję to na oczkach też)
mamproblem... od paru dni swedzą mnie rozstepy na wewnetrzej stronie ud! czy ktoras tez ma taki problem? Lub wie jak temu zaradzić?? Na pewno nie jest to od proszku bo piore swoje ciuchy w Jelpie, zelu pod prysznic uzywam tez do skory wrazliwej. myslalam ze moze od kremu na rozstepy, ale odstawilam go i dalej swedzi...
79anita super by było ale nie ma sie co nastawiać bo najgorsze jeszcze pzred nami szczególnie pierwsze dni po porodzie ja do torby do szpitala spakowałam balsam na rozstepy z nadzieę że i tam będę o to dbala ale mamusie które juz urodzily mnie uświadamiaja ze nie ma na to czasu
kasia1983, oj zobaczysz, że nie ma a jak będziesz karmić piersią to ich smarować nie wolno więc najgorsze zagrożenie masz w tym miejscu. Czy bedzisz smarować inne miejsca to sama zobaczysz ja spod prysznica biegłam zawsze szybko do dzieciatka a na sali raczej się nie rozbierzesz