jasnie pani moja mama wczoraj leciala z bristolu easy jetem i mowi,ze prawie sie poplakala,bo po 1 nie zna angielskiego ,nie wiedziala co ma robic,bo samolot opozniony ,trzepali jak cholera (to akurat dobrze ) kolejka do samolotu zaczela sie rozgaleziac i ona biedna nie wiedziala co sie dzieje
najgorsze jest to,ze w obsludze byl polak i nie chcial jej pomoc, dopiero jakas angielka mamie wytlumaczyla i jakies azjatki ,a polacy nic

powiem wam jak moja mama sie dogadala ...powiedziala tak ,,from poland,i dont know,HELP,, i jej pomogli

moja mama to samo zdanie mowila do polaka 5 razy,dopiero jak sie wkurzyl ,to powiedzial,ze ma isc na koniec kolejki...swinia na maxa

moja mama byla w szoku,bo myslala,ze to anglik

ale i tak bywa w uk

przykre to
marta to ja odwoluje,nie czekaj na
madziorke bo ona biega jeszcze na zakupy ,to i w grudniu moze rodzic
kasiaatomka mama bedzie 12 lipca to poprosze ja o ten tormentiol,bo maly ma pupe czerwona ,ciagle robi kupy,ja mu szybko zmieniam,a nic to nie daje

nawet go z ta pielucha nie zostawiam,smaruje sudocremem,alantanem i linomagiem na zmiane i NIC

nie wiem dlaczego???on sie nawet odparzony urodzil

nie ma jakos strasznie,ale kolo tyleczka nieladnie to wyglada
kasikja tez uwazam,ze to twoje dziecko i twoje metody.moja mama na poczatku tak malego pzegrzala,ze caly byl w potowkach...dopiero jak polozna powiedziala skad te plamy to stwierdzial,ze mam racje,ze nie mozna przesadzac...ja malego klada na sofie i t kolo niego lezy albo ja i on sobie spi,na raczkach tez nosze,ale nie dlugo,bo ciezko mi ....ogolnie mozna cos zrobic w domu,a tez sobie nie wyobrazam jakby mi maly wyl tak jak kumpeli,a ona caly dzien w pizamie

bo nie mogla sie nawet ubrac

z reszta jutro t idzie do pracy to zobaczymy jak bedzie

bo on jeszcze rytmu nie ma ,poza tym,ze je i spi he he
fittney mam nadzieje,ze bedzie ok.co do zakupow tygodniowych,to roznie bywa,ale jak sami bylismy to min 50 f i jeszcze cos dokupowane bylo w ciagu tyg ...teraz pewnie wiecej bedzie,bo pieluchy itp