hej dziewczyny juz jestem
LEONIDKO GRATULUJE DORODNEJ CORY!!!!! CZEKAMY NA FOTKI!!!!!!!!!!!!
zaliczylam znow szybki i dlugi spacer.... ale nie ludze sie, ze to pomoze wyjsc maluszkowi hihi
u poloznej ok... bo niby co ma byc??? hihi juz nie mam wiecej wizyt w przychodni jak do tygodnia nie urodze to w nast wtorek wieczorem mam sie zglosci do szpitala na wywolanie.. takze w nast srode bąbęlek powinien byc juz z nami... jakos watpie zeby cos mialo do tego czasu samo wydarzyc hehe
a zakupki ? nic ciekawego nie znalazlam... wiec niepocieszona wrocilam do domu.. ale co tam hihi jeszzce nadrobie hihi
kurcze u nas ciagle jakies ataki, bomby itd.. moja mama ma przyleciec w sobote... pewnie niezle panikuje
dzis rano obudzil mnie telefon od kumpeli.. hihi snilo sie ze urodzilam dziewczynke.. hihi imyslala ze juz jestem mamcia hihi
poza tym jestem niewyspana. .. poszlam spac o 3 a o 9 juz pobudka na spotkanie z polozna... to zdecydowanie za malo snu jak dla mnie
jasnie sliczne fotki malutkiej strojnisi
karla na kiedy mialas termin???
co do tej diety matek karmiacych.. . jesli malemu krzysiowi julie nic nie jest po tych owocach pestkowych to mimo wszystko powinna ich unikac??
ja bym chyba jadla, bo przeciez niektore niemowlaki toleruja odstepstwa...
a o brokulach slyszalam ze sa zakazane. . ale tak bym chciala by moj maluch pozwolil mi na nie. .. bo uwielbiam... dzis bede wcinac.. . bo boje sie, ze juz n ie zdarze hihi
ULA witaj sliczny synek!!!! zagladaj tu do nas... . ja rowniez pisze z twoimi lipcowkami z racji przeterminowania hihi swietna ksiazka... . juz ja przeczytalam hihi ale brak mi maluszka i praktyki.... jak sie pojawi bede musiala jeszcze raz ja przestudiowac hihi i cena super ja zaplacilam w ksiegarni 3razy drozej