małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

03 lip 2007, 23:13

Asiu, chyba jeszcze nie rodzę, bo chwilowo skurcze minęły. Ale myślę, że już niedaleko, bo krzyże bolą, mały cały czas mi się w krocze pcha, no i skurcze bezbolesne pomieszane z tymi bolesnymi. Chociaż...nie wiem czasem, czy u tych przeterminowanych też nie występowały różne objawy, które z czasem zanikały... :ico_noniewiem: Może to tylko moje przewrażliwienie?

Póki co kładę się do łóżeczka, bo teraz zaś krzyże dają o sobie znać :ico_ciezarowka:

Dobranoc Kochane dziewczynki! :ico_buziaczki_big: Słodkich snów Wam życzę! :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :-)

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 lip 2007, 23:19

małolata pewnie masz skurcze Braxtona, wiec sie nie przejmuj bo jeszcze troszke Ci zostało, a Twój organizm sie przygotowuje :ico_brawa_01:
Sosim ponad 5 kg???? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jak ciotka to zrobiła????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: o matko!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
moniw
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

04 lip 2007, 09:18

Cześć dziewczyny dlugo mnie nie bylo bo cos nie najlepiej sie czułam.Ponoc to skurcze przepowiadajace.Teraz jestem spokojna bo wczoraj bylam na wizycie w szpitalu u mojej poloznej . WYBOR SZPITALA I POLOZNEJ jak dotad STRZAL W DZIESIATKE! Mój maluszek pomalu pcha sie na ten świat! Muszę się wstrzymac do końca 38 tyg.dla jego dobra .A póżniej to jak zgodnie stwierdziły (połozna i lekarka) żeby synuś rozpoczoł całą akcję może pomóż mu w tym tatuś :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Dziewczyny gdybyscie widzialy wyraz twarzy mojego męża :ico_szoking: jak kapnął sie o co im chodzi!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: myslalam ze ze smiechu to już urodzę! :-) :ico_ciezarowka:

A wczoraj mieliśmy 3 rocznice ślubu .Bylo naprawdę milutko i smacznie :ico_tort:
Caluski dla wszystkich :ico_ciezarowka: i :ico_buziaczki_big: dla mamuś

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 lip 2007, 09:43

Moniw to sie wczoraj działo czy nie????? :ico_szoking: :ico_brawa_01: hihihiihihiiihihihiihi jak sie bawic to sie bawic nie??????
gdzie są wszystkie dziewczyny??????????????????????????????????????????????
hellołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laski wstawać !!! szkoda dnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 lip 2007, 10:10

witam was po długiej przerwie.
Moje słoneczko śpi więc wpadłam nadrobić zaległości ale raczej mi się to nie uda za jednym razem..........
Ale na początek pięknie dziękujemy za wszystkie życzenia i gratulacje!!!!!!!!!!!
Natalka jest słodka i choć potrafi mocno i głośno krzyczeć rzadko jej się to zdarza jak narazie......
wklejam zdjęcie mojej pannicy z pierwszego dnia w domu czyli wczoraj
Obrazek
i uciekam bo nie mogę wysiedzieć...... Moja szanowna boli........ :ico_haha_01:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lip 2007, 10:18

witam.
Ja tak na chwile bo dzis pilnuje moja 3 letnia sasiadke, widze ze jeszcze nie rozdwoila sie zadna :-)
Wpadne pozniej pa,pa

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2007, 10:19

Czesc ja sie melduje i nadal nic :ico_ciezarowka:
Mowin gratulacje z okazji dnia slubu :ico_prezent: No to byl ubaw z Twoim mezem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jak tak to wiedza o co chodzi ale jak przychodzi co do czego to :ico_szoking: i nic
Basiu 59 kg to ja mialam w zeszlym roku latem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: To taka normalna moja waga :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

barbapuppa

04 lip 2007, 10:20

abegano, witaj nareszcie, już się stęskniłyśmy za tobą
jako TT ciotki witamy wszystkie nowe dzieciaczki, więc i kochaną Natalkę także - na zdjęciu wygląda jak aniołeczek
abegano - jak przebiegał poród? szybko i sprawnie?

[ Dodano: 2007-07-04, 10:21 ]
moniw :ico_brawa_01: z okazji rocznicy
basik - no co ty mówisz 11kg stracić tak szybko, to niejedna kobietka na diecie ci zazdrości

joanna1111

04 lip 2007, 10:22

Abegano jaka slodziutka ta kruszynka.Fajnie ze do nas zajrzalas.Trzymaj sie jeszcze troszke i ta "szanowna"przestanie bolec :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

barbapuppa

04 lip 2007, 10:26

no i dziewczyny po niezłym starcie mamy jakąś zapaść, nikt chyba nie chce zacząć nowej fali porodów

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”