Czesc Dziewczyny! Caluski dla Was all! Ja tez jeszcze w 1 kawalku, chociaz umawialysmy sie na wczoraj z Asia na porod na 18.00. Nic z tego Juniorek nie slucha.
Sliczna Natalka -kruszynka taka. Jeszcze raz gratulacje dla Abegano
a na dodatke wczoraj bylam u poloznej i wszystko ok tylko Juniorek jeszcze sie na 100% nie wstawil glowka w kanal rodny wiec polozna mowila ze moze sie przedluzyc oczekiwanie ok tyg jak ja to wy3ymam?
[ Dodano: 2007-07-04, 10:30 ] u mnie jakos cisza! Ani nie mam instynktu wicia gniazda, czasem mnie ciagnie brzuszek ale to nic wielkiego ...dzis slyszalam ze podobno najweicej dzieci sie rodzi jak zbliza sie pelnia
nasze dzieciaki wszystkie nas straszą, ale jak ma przyjść co do czego to cicho siedzą
ciekawa jestem czy teraz będzie dziewczynka czy chłopiec w kolejności?
Pomozemy Ci.Jak jadna sie rozdwaja to jest taka adrenalina ze odrazu ci juniorek wpadnie do kanalu A ja myslalam ze dotrzymalas umowy No to wychodzi ze termin bedziesz miala z nami Kinga,Sosim i ja.4 w jeden dzien to te po nas tez po adrenalince zaczna rodzic i 15-tego spotkamy sie na watku o kupciach
moniw i martuchafrost - meldować się dziewczyny z latkami, bo widzę, że na liście którą prowadzi joasia mamy braki, o zapałce nie wspominając, bo rzadko zagląda, ale byłoby miło
[ Dodano: 2007-07-04, 10:39 ] na mojego nie ma co liczyć, bo trzymam go z daleka od TT żeby nie przeczytał o płci-niespodziance