ANIA0807 Ale sliczna córeczka i jakie włoski ma długie jak Mirelka
MAGDZINKAnie ma sprawy przesle Ci przepis na placek z budyniemna maila w wolnej chwili
A ja łasnie od początku nie biorę Amelki na karmienia do siebie do łozka bo wiem ze bym z nia zasypiała a poza tym nie mamy łoża tylko normalnych wymiarów tapczan a maż by ja raczej zgniutł bo sie lubimy zreszta oboje co pewien czas na boczki przekładac i tak sie całą noc turlamy po łozku hi hi hi.
LUTOWECZKI dziękuje wam wszystkim za życzenia jesteście kochane, szkoda ze nie mogłysmy sie spotkac na tej imieninkowej kawce wszystkie razem. Była tylko moja mama i siostry bo reszta w pracy i cały dzien leje więc szwagierka z mała nie dotarły przez tą pogode
DOROTA.M. moze Agatka ma takie słabsze dni i potrzebuje tyle snu nie ma co sie martiwc ,poza tym moze rosnie i dlatego potrzebuje więcej snu hi hi hi i zobacz jaka pogoda-cisnienie leci w dół na łeb, na szyjęAmelka tez więcej teraz spi.
IZA@ a lekarka mówiła ci ze jak są szmery zebys małą oklepywała zeby ta flegma sie odrywała i lepiej jej schodziła? Ja tak robię Amelce tylko ze to trzeba wiedziec jak sie oklepuje bo musisz mieć dłoń swoja złozona w taki domek taka nie całą dłonia otwarta klepac tylko taki daszek robisz z palcy i oklepujesz małej plecyki a ona musi lezec na twoich kolanach główka w dół więc to sie robi przed jedzeniem wiadomo czemu. No i po takim oklepanku jak Amelka miała kaszelek to po 3 dniach znikał albo sie jej polepasłąo no i tak samo ja codziennie teraz oklepuje i po oklepaniu ściagam jej katarek fridą z noska i pieknie schodzi juz go gubi :), głowa do góry bedzie dobrze antybiotyk pomoze a te szmery to oskrzelowe są na pewno