hello wszystkim
ja dzis z dzidzia na rekach, czekam, az kochana odbije w koncu, ost wogóle tego nie robi

o własnie sie udało, mogę ja połozyć, niech pospi słodziutka przynajmniej nie boli jej brzuszek
Jak tak czytam, to wy wszystkie podajecie krople doustnie?ja daje do mleczka, czy to czemuś szkodzi?jakos nie umie sie przemóc do podawania do buzi, boje sie ze sie zakrztusi, tak jak kiedys herbatka.
Ja podaje VIGANTOL i CEBIONMULTI, wczoraj tez tesciu kupił ESPUMISAN, myslałam ze to cos pomoze, ale sama nie wiem, tez to wkropiłam do mleka!I nie wiem czy to sie podaje profilaktycznie, czy tylko jak zauważe, ze ma problemy z pukaniem?
Ewcik, musisz koniecznie powiedziec dnntyscie ze karmisz, ale obawiam sie ze nici bedzie z zastrzyku przeciwbólowego

ale zapytaj, moze akurat
zborra 
dla meża za mobilizacje i wstawienie kuchni!
Ja sie swojego A. nie umie doprosic zeby zamontował listwy przypodłogowe, na holu i u małej w pokoju, remont juz chyba z 2 m-ce skonczony a listwy nadal nie zamontowane, bo zawsze jest cos lepszego do roboty, miał to zrobic jutro, ale zas wyskoczyły zakupy, a potem urodziny mojego brata i chyba zas nic z tego
załączam sobie muzyczke i w dobrym dzis nastroju troszke posprzatam, zeby jutro miec mniej roboty
Bede potem