Ja codziennie się męczę bo mój przyszły mąż chrapie przeokropnie. zawsze sie kładzie do spania na wznak a wie że wtedy zaczyna orkiestre a ja zasnąć nie umiem. Co wieczór sie kłócimy o to jak on ma spać. on lubi na wznak ale ja wtedy spać nie mogę. ahhh nie wiem kiedy sie dogadamy. już tak 2,5 roku sie kłócimy co wieczór he he o chrapanie
witam
ja tez mam ze swoim problem i tez jak spi na wznak to chrapie ale tez i chrapie na bokach ale to wszystko zalezy od tego co robil w ciagu dnia i czyjest zmeczony czy nie ale jak chrapie to go poprostu budze a on sie albo budzi i przekreca na bok albo denerwuje i zmienia lozka dajcie spokoj a w ciazy jak bylam to wogole sie budzilam w nocy (to normalka) i nie moglam spac i wtedy do on mial boku poobijane bo non stop go walilam w nie zeby nie chrapal a teraz to tylko nieekidyd mnie budzi chrapaniem bo teraz jak padam to spie do rana hihih
Moj dzieki bogu nie chrapie. Zdaza mu sie tylko ja wypije troche wiecej to wtedy piluje i piluje. To bym mogla go wtegy zabic bo spac nie moge. Ale to jest bardzo rzadko wiec nie marudze
zazwyczaj chłopy chrapią jak sa narobieni! A. przewaznie jak śpi n aplecach to zaczyna koncertować, na bokach mu sie zadko zdarza, wiec ja go zawsze dugam i kazew sie obrócić i tylko taki sposób znam. Ale ponoc jak cały czas sie chrapie, to jest to jakiś objaw chorobowy, wiec jak nie umicie wytrzymac to do lekarza z meżulem, moze jakies kropelki przepisze czy coś