Awatar użytkownika
Agata27
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

09 lip 2007, 20:19

chyba jakby to była jakas bakteria to upławy by zmieniły barwe i zapach, ale lepiej chuchać na zimne i sie lekarza zapytac :-)

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

10 lip 2007, 09:02

Cześć dziewczynki. Dawno tu nie zagladałam bo jakoś nie mogłam się zalogować ciagle wyskakiwało bła ogólny :( ale dzis na szczęście się udało.
mambii82 śliczne te poscieli znalazłaś sama się zastanawiam czy jakiejś nie kupić bo wydaje mi się że na tyle części cena jest naparwdę super ale puki co musze to skonsultować z mężulkiem :)
Kurcze dziewczyny ja już nie ma siły uprzedziłam mojego szefa że jestem zmęczona i idę na zwolenieni od czwartku a w niego cos w stapiło :( gania mnie po całym zakładzie - podobno dla mojego dobra bo powinnam sie jak najwiecej ruszać...wymysla mi jakieś dziwne rzeczy do zrobienia...normalnie dzis już nie wytrzymałam i powiedziałam mu że skad wie co dla ciężarnej jest najlepsze i jak ja sie w tym stanie czuje skoro sam nie urodziła ani jednego dziecka...starsznie mnie wkurze już mężulkowi nawet o tym nie mowie bo on uwaza że już dawno powinnam siedzieć w domu.. ale Wam mogę troszke ponarzekać :-)

Dobra zmykam do tych zadań - życzę Wam dziewczynki miłego dnia i waszym brzusiom tez :-D

mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

10 lip 2007, 09:39

Cześć dziewczynki
Ale pogoda za oknem aż się żyć odechciewa :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Niem mam ochoty na nic. Na szczęście dziś mój mężuś wraca i już nie mogę się doczekać tulanka :ico_haha_01: tylko to mnie wprawie dziś w dobry humor. U mnie tak pada, że nawet mój piesek nie chciał iść na podwórko. Wyszedł z domku i przy drzwiach wyjściowych się zatrzymał i zawrócił. Teraz leży na poduszeczce i spi. (dodam, że to pudelek i jest suczką ma na imię Kama). A propo piesków, czy któraś z Was ma zwierzaka??? Ja się obawiam, że moja Kamcia będzie zazdrosna o Julcię jak się urodzi i będziemy musieli ją oddać do babci a ona już ma 11 latek i nie chciałabym się z nią rozstawać bo cały czas jest ze mną... Wczoraj czytałam, że pieska należy przygotować na przyjście dziecka np. przynieść ze szpitala jak dzidzia jeszcze tam będzie śpioszki tak, żeby piesek mógł poznać zapach. Jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić.
Wiecie co do tej pościeli to jest tania bo byłam wczoraj w hurtowi dziecięcej z teściową (on mi ją zresztą pokazała) i tam jak bym chciała skompletować taki zestawik to bym przepłaciła jakieś 40zl a to jest dużo bo tam znalazłam fanie koszulki i spioszki dla noworodka po 6zl sztuka. Oprocz tego wypatrzyłam sobie łóżeczko i powiem Wam, że te co są na allegro są droższe niż w tej hurtowni. Dobrym przykładem jest łóżeczko Klupś Radek VII http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=211571380 bardzo mi się spodobało, ale wczoraj zobaczyłam nowszy model Radek VIII, który kosztuje 278zł (w tym kolorze bo jaśniejszy jest tańszy o 30zł)plus materacyk ok50-70zl to zależy od rodziców jaki wybiorą. Wszytko po drobnej kalkulacji wychodzi tanie bo bez kosztów przesyłki i mozna pomacać, zobaczyć samemu a to większa przyjemność niż kupowanie na allegro. Także jesli któraś z Was mieszka e Olsztynie to warto tam zajżeć.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

10 lip 2007, 10:37

Wreszcie się tu dostałam! Cały wczorajszy dzień próbowałam i nic, ciągle błąd ogólny, a widziałam, że wy piszecie, bo ciągle ostatni post był inny. Troszkę się wkurzałam. Dziś z kolei w ogóle nie mogłam wejść na stronę tt. Dopiero przez własną pocztę mi się udało. Szok! Co się dzieje??

Mambi, pościel naprawdę śliczna. Też o takiej myślałam. Ale nie z tylu elementów, bo kołderkę np mam, poduszki kupować nie będę, bo i tak niemowlakowi nie wolno na niej leżeć. Co do cen na allegro, to jakbyście pomieszkały w Warszawie to dopiero zobaczyłybyście co to jest drogo. Na allegro to jak za darmo nawet z kosztami przesyłki. W każdym, nawet najtańszym sklepie jest co najmniej 2 razy drożej, a żeby kupić coś w hurtowni trzeba jednorazowo wydać co najmniej 3-4 tys żeby policzyli po cenie hurtowej. Nie ma to jak stolica!!!

Agata na nogi tylko maści na bazie kasztanowca. Są przeróżne w bardzo różnych cenach. W aptece ci doradzą. Ja mam taką z rossmana z serii "baby drem", też pomaga. Mam też z tej serii żel do kąpieli i balsam na rozstępy i krem na bolące brodawki. Niedrogie a skuteczne

Dzisiaj mój mąż postanowił, że nie idzie do pracy, bo pada :ico_haha_02: więc czekam niecierpliwie kiedy wreszcie się obudzi. Miałam nadzieję na małe przytulanko ale czekam już 4 godziny i tracę cierpliwość! :ico_zly: ile można spać??? :ico_zly:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2007, 11:13

kilolek, Strasznie ostatnio TT szwankuje :ico_olaboga: oj wiesz co faceci potrafią długo spać wiem to bo mój to też śpioch :ico_puknij: A ja jutro mam już swoje usg i może sie w końcu dowiemy co będziemy mieli :-D

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

10 lip 2007, 11:20

dzis mam jakiś pechowy dzień rano szef mnie wkurzył a teraz wpadła Pani ksiegowa i stwierdziła że widac iż spodziewam sie córki bo zbrzydłam...czy mnie sie wydaje czy jednak mogła zachować to dla siebie :ico_zly: niby mężunio mówi żebym sie nie przejmowała i że jestem najśliczniejsza ale jednak zrobiło mi się troszkę przykro.. ehh byle by sie już ten dzien skończył

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 lip 2007, 11:24

Witajcie Listopadówki :ico_haha_02:
Pzepraszam,że sie wkraczam na Wasz wątek,ale mam malutkie pytanko :ico_wstydzioch:
Czy któras z Was miała moze takie dziwne kłucie w podbrzuszu?
To nie jest żaden ból,tylko chwilowe i zaraz puszcza :ico_noniewiem:
Ja mam tak od wczoraj wieczora i sie troche martwię :ico_placzek:

Co chodzi o upławy,to ja też je niestety miałam i na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi Nystatynę (globulki dopochwowe) i pomogły :-)

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedź :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2007, 11:28

Czy któras z Was miała moze takie dziwne kłucie w podbrzuszu?
Bardzo często miałam kłucie podbrzusza i krocza i to podobno normalne tak mi gina mówiła że to skutek rozciągania sie macicy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 lip 2007, 11:32

Dziękuje Ika :-)
To sie troszkę uspokoiłam,bo już miałam straszne myśli :ico_puknij:
Pozdrawiam :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka