AJ LOW JU SOŁ MACZ

no jakby to
Delfina zobaczyla, to by ci dala popalic

. ja mam wlasnie taka towarzyszke alkoholowych wypraw, krora teraz caly czas

, bo przed ciaza to ze dwa razy w tygodniu musialysmy sie podtknac o kraweznik

, a teraz ona sama, samotna (chociaz przeciez tydzien po porodzie mnie wywlekla na impreze

. teraz ona musi znalezc inna towarzyszke, albo meza i sobie dziecko zrobic

.
Kasiula, a Łódz nie tak daleko od Kraka, a Lusce dzis przyszedl fotelik- zeberka maksi cosi i moze sie kopsniemy do cie

. wogole to nonono wynalazek ( w przeciwienstwie do mojej chusty

). zapielam ja w tym foteliku i postawilam przed oknem i ona jest tak zafascynowana nowa perspektywa widzenia, ze spokoj juz mam pol godziny. Ludzi obserwuje- bedzie z niej plotkara
Kasi.k zrob dokladnie jak ci Julie napisala. ja tutaj sie ta karta posluguje, bo mam angielskie ubezpieczenie i o dziwo nikt mi fakturami nie wymachuje przed nosem i wszedzie wiedza co to jest

cale leczenie moje i dziecka bezplatne
to ja tez pod marcysie zalatuje hihihih bo ja mam aktualnie bialy perlowy
Marcysia na bialy perlowy to by nawet nie popatrzyla

za to jest to moj ulubiony kolor lakieru do pazurków

powaznie
helloooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez tu jestem i chyba najbardziej lubie sie alkoholozowac ze wszystkich, a tu co????????? kto mnie tak urządził????????? mój kochany Jacuś!!!!! piwa nie miałam w ustach od wieków ale jak odstawie od cyca to pamiętaj Kasia mój bedzie musiał załatwic toczkę z plandeką zeby do chaty mnie przywieźć
no to rzeczywiscie zalatwil cie gosc

. ale jak karmic skonczysz to nie musisz szukac towarzyszki, bo masz za sciana
jakbys nie karmiła piersią to byś sie nawaliła, przynajmniej po pijaku idzie znieść teściowe i ich " dobre rady"
jak mi sie tesciowa nawija pod reke jak jestem po alkoholu to jej sie zawsze za cos dostanie, chociaz to w sumie ok babka, ale jak jestem nawalona to mysle stereotypami, a tesciowa=twoj wrog