Witajcie!
Na świeżo dla
Mayi szybciutko przywykła! Przynajmniej
Glizdunia wiesz co i jak, tez bym tak chciała!
jak juz myslałam ze Milunia ma też ustalony wewn. harmonogram, to okazało sie jednak ze nie
zborra dla ciebie, widzisz swietnie dałabyś sobie rade z dwoma dzieciaczkami
Mój "kryzys" z A. sie pogłębia i juz nie mam siły na prawde! Jak mu powiedziałam ze jak chce sobie wyjsc dzis z bratem, bo rzekomo brat dla kolegów z pracy stawia flache na urodziny to ma wziac ze sobą dziecko, bo my na urodziny do niego idziemy jutro, a ja nie bede cały czas przy dziecku, a on bedzie sobie wychodził kiedy musie podoba i szczycił ze jest takim dumnym tatusiem
To mi wyjechał ze juz mi sie dziecko znudziło, ze juz sie nia nie chce zajmowac, co ze mnie za matka!Wykąpałam ją dałam mu do karmienia a on do mnie ze mam sie do niego nie odzywac! i do małej: " widzisz Milenko mamusia sie juz toba znudziła" poczułam sie jakby mnie ktos w pysk szczelił, ale powiedziałam ze sie do niego nie odezwe i dotrzymam słowa. Sorry ze sie tak rozpisałam ale musiałam to z siebie wywalić
Wczoraj okapaliśmy małą wcześniej - i to chyba był błąd - bo moja kochana mamuska, przyszła z nia ze spacerku i porozbierała do kapieli, a ze było już troche po 20 pomyslałam ze juz ja okapiemy i nakarmimy i pojdzie spac. I poszła, tylko, że już o 1 była pobudka, a potem o 3 i o 5 i za każdym razem mleczko, bo najpierw wypiła tylko po 50 ml, nad ranem 90 ml i
na szczęście koło 7 zasnęła na godz, pożniej oczywiscie znów mleczko i jeszcze pospałysmy do 10
jak na razie tak długo w łózku byłam tylko raz!
Teraz na szczescie śpika, nastepne karmienie przed 14, ciekawe czy wytrzyma moja "głodzilla", a na 14 idziemy do okulisty, poraz kolejny do kontroli i juz sobie powiedziałam ze jezeli jeszcze raz mi da jakies krople to pojde do prywatnego, bo juz mnie to wkurza!
A i mam pytanko, bo zauważyłam, ze wokół odbytu mojej ksiezniczki pojawiły sie jakies białe kropeczki, teraz to juz troche rozdrapane wygladaja i to ma tak od 2-3 dni, a dzis zauważyłam to samo w pachwinkach koło pusiuni i nie wiem czy to jest uczulenie czy moze odparzenia??
Nigdy wczesniej tego nie miała, uzywam cały czas tych samych kremów i pudrów