Hej
Ja dziś znowu padam moja dziecina przechodzi samą siebie. Jak wstała dziś rano o 6.30 to usnęła dopiero o 12. Wymyślałam zabawy jakie tylko są możliwe, ona ciągle się nudziła. Już nawet noszenie pionowo nie pomagało, marudziła ile wlezie. nie wiem w ciąż czy to po szczepieniu czy ząbki, bo pakuje do buzi wszystko co ma pod ręką. A najlepsze są moje palce, jak ma je w zasięgu ręki to łapie, mocno zaciska i pakuje do buźki. Oh........., jak tak dalej będzie to ja nie wyrobie. Na to jej marudzenie pomaga jedynie rozebranie jej do golasa i tak miętoszenie
, łaskotanie itp. Wtedy śmieje się normalnie w głos.
Na szczęście mąż dotarł i mnie zmienił trochę bo nie czuje dziś ani nóg ani pleców
. teraz dopiero co spokojnie siadłam, a mała po kąpanku zasypia w łóżeczku uffff...............
Co do smarowania pupki to ja bardzo rzadko, ale stosuje albo sudocrem albo kremik z Hippa. Mam tez krem Nivea, ale tak jak pisała chyba Caro jest do niczego bo ciężko go rozsmarować. Najczęściej używam oliwki.
Justyna super, że będzeisz miałą męża w domciu na 3 tygodnie, a Cyprianek tatusia
. I bardzo Wam zazdroszcze wyjazdu na wakacje
. My niestety w tym roku nigdzie nie jedziemy, nie mamy odpowiedniego autka. Służbowy Volksvagen męża nie ma siedzeń z tyłu, i jest zarejestrowany na 2 osoby, a naszym cieniasem nie ma co się wybierać z dzieckiem w daleką podroż. Trudno jakoś przeżyjemy to lato w domu
.
Teraz ciężkie dni przede mną bo mąż we środe wyjeżdża w delegacje do Wrocławia, a we wtorek ma obronę i musi się przez weekend troszkę pouczyć. Nie bardzo będzie miał mi kto pomóc, bo moja mama pracuje, ojciec też. Miałam nadzieję, że siostra mi pomoże, ale jak dobrze pójdzie czego jej życzę z całego serca to dostanie być może pracę w żłobku, szkoda, że nie u nas w Kozienicach tylko w Warszawie. Także zostanę sama z psem na głowie i Olą
.
Jak już się tak wyżalam to jeszcze jedno. bardzo się wkurzyłam bo z tydzień temu zamówiłam na allegro leżaczek takie jak Wasze dzieciaczki mają. I nie wiem jak się to stało, nie dostałam od allegro e-maila z danymi sprzedającego, dokładnie brakuje mi numeru konta ( zawsze takie e-maile się dostaje). Wysłałam więc najpierw wiadomość do sprzedającego z prośbą o konto, abym mogła przelać kasę. Dostałam odpowiedź, że dane powinnam mieć od allegro. Potem wysłałam e-maila do allegro, aby mi tego e-maila z danymi sprzedającego przesłali. Dostałam odpowiedź że już mi wysłali, a drugiego nie mogą mi wysłać, żebym skontaktowała się ze sprzedającym. No i oczywiście sprzedający ma chyba mnie gorąco w d......, bo ani nie odpowiada na moje e-maile, ani nie odbiera telefonów
. Czy może któraś z Was wie co ja mam robić???? Bo już dawno bym sobie zamówiła u kogoś innego. czy w takim razie mogę uznać tą transakcję za nieważną?