Fu,fu, fu...niech już się ochłodzi!!!
Kulka no nocka bardzo fajna! zazdroszczę wszystkim tak śpiącym...heheh...No i basenu też...
Gosiu no chyba kąpiel w piance to co innego...atak mi mówią wszyscy, że normalna kąpiel, dopóki karmię odpada, żeby nie przeziębić piersi...no więc słucham starszych i cierpię...Nurkowanie...no fajne zdjątko!ale ja bym miała cykora i bym się nie dała namówić.
A co do ubierania...Wczoraj Hania spała w rampersie z krótkim rękawem, na stópki nic, trochę ją J przykrył na stopy kocykiem, bo się bał, że zmarznie...wariat...bo młoda gorąca...No i całą noc okno otwarte, bo u mnie również 30stopni w pokoju!
Sikorka no wiesz, ja właśnie dziś myślałam o tym rannym spacerowaniu...bo potem wychodzę co prawda, ale nawet nie ma czym oddychać...Więc może jutro rano wyjdziemy...obym tylko mogła to odespać w ciągu dnia...A póki mam kuzynkę, to mogę o tym zapomnieć...Kurczę, chyba nawet się nadaje na podwójną matkę
choć łatwo nie jest i do tego J nie pomaga
Dzis nawet nie posiedział przy Hani...tylko jak go zawołałam, bo szłam z kuzynką nad jezioro....wkurza mnie on i albo przestanę z nim gadać, albo go zabiję! po co mi był ten ślub???mogłam sobie zrobić dziecko i już...
Kulka zaczynam Ci zazdrościć! bo sama lepiej bym sobie radziła, bynajmniej mniej do roboty, bo tylko przy Hani i sobie...
Massumi no właśnie, czego uczysz??? bo mój J szuka pracy w szkole...Wf-men
Moja cała rodzina to nauczyciele, tylko ja się wyłamałam...choć mój brat nie pracuje w swoim zawodzie, ale studia skończył...Ja zaczynam żałować, że też sie na to nie dałam, wakacje, ferie, weekendy...ideolo praca dla babki...no cóż, już chyba mi sie by nie chciało zmieniać wszystkiego...Ale może zrobię kurs pedagogiczny i się gdzieś przyczepię...
Doris ze mnie też się leje...może to tłuszcz się wytapia?
Uciekam, zaraz Hania się obudzi...ale kąpiel?
jeszcze ją przetrzymam do 22,może znów prześpi noc???
[ Dodano: 2007-07-17, 20:41 ]Doris dla Kinguli! ode mnie i Hanuli
Ale ten czas leci....