akerl, fotki super no i masz śilnego chlopaka bo moja Paulinka to chyba bardziej z tych leniwych nie wysila sie
babe_boom, Majunia jest taka słodka,prosze jeszcze o pare fotek
Babe boom za fotki moja Gabi tylko lezy na brzuszku ale nie potrafi sie przekrecic na plecy ale sprawnie jej wychodzi to przekrecanie z plecow na brrzuch dla Gabuni od mamuni dalam malej ziemniaki z sosem z golabkow tak zajadala ze nawet nic nie wyplula smakowalo jej i nic sie nie dzialo to dobrze. ale dzisiaj nie chce duzo jesc tylko pije ten upal i ja wykancza jest marudna.
Akerl super fotki
babe_boom, Maja jest przeslodziutka,pewnie kroi ci sie modelka,bo widac ze lubi pozowac.A na zdjeciu z pieskiem,wyglada jakbys ja zlapala na brojeniu ,pewnie maly czorcik z niej
ania24, nie przejmuj sie,jak Paulinka sie rozrusza,to zaopatrz sie w jeszcze jedna pare(albo dwie)oczu magda75, dla Gabi za piekne jedzenie
akerl, dla synka że taki silacz super
sejana-dziewczynki wygladaja slicznie z kolczykami
ja dzisiaj dodałam na bloga fotki z naszego wyjazdu wiec zapraszam www.raoul.ownlog.com
i sie przedstawiam:
Jestem Emanuela, 17 sierpnia skoncze 21 lat. Od 25 lutego 2006 roku jestem szczesliwa mezatka.Moj maz jest Tunezyjczykiem.Mieszkamy w Gdansku, po moich studiach mamy zamiar wyjechac do Tunezji na stale. Zaraz po maturze poszlam na prawo ale po pol roku przerwalam. NIe zaczelam nic nowego bo bylam juz w ciazy. Od pazdziernika bede studiowala politologie. Uwielbiam czytac ksiazki i kocham podroze. Nie wiem co jeszcze moge dodac :P