Dorota.M. No najwyraźniej coś ten kremik w sobie ma skoro tak chętnie go "pożera"
A swoją drogą ciekawe czy jest dobry - do smarowania oczywiście hihi
asiam_26 Mój chrupkożerca
Teraz śpi a póxniej jak się obudzi dostanie jabłuszko domowej roboty z ogródeczka z biszkoptem ...
Ja dostałam Hippa, Nestle ale znów Bobowity nie dostałam! Co jest w paczuszce?
Moja prenumerata "Mama dziecko" już dotarła a wraz z nią kosmetyki Dove (zestaw: kremowy żel pod prysznic, peeling i balsam do ciała) a ostatnio wygrałam konkurs z tej gazety- pościel do łóżeczka i ochraniacz
Fajnie bo nie miałam a poza tym do zmiany będę miała
Tata i synek śpią!
[ Dodano: 2007-07-19, 13:50 ]Hekkate Kurcze, mam nadzieje, że się doczekam, bo nie każde dziecko wkłada stópki do buźki
Ale Wojtek chwyta stopki ale nie obczaił, że można je szamać!
Ma ktoś numer tel do Lulu, co z nią, kurcze, nie odzywa się!
[ Dodano: 2007-07-19, 14:21 ]Muszę wam coś strasznego napisać co się wydarzyło u mnie w mieście a w sumie niedaleko mnie:
W sobotę rano Ania, koleżanka ze szkoły i niedaleka sąsiadka pojechała do byłego chłopaka- byłego, bo niedawno z nim zerwała co jemu nie odpowiadało bo kochał ją chorą miłością niestety. Oboje mieli po 20 lat i całe życie przed sobą, nie niestety nie przeżyją go ...
Chłopak poprosił ją o ostatnio spotkanie bo chciał niby się z nią ostatecznie pożegnać, wyjaśnić wszystko... Pojechała do niego. Ten prosił o kolejną szansę ale Ania się nie zgodziła. Miał chyba taką opcję bo wszystko sobie zaplanował ... Wściekł się bardzo na nią, podciął jej gardło, wsadził w drzwi list pożegnalny, zadzwonił do jej mamy i powiedział, że "swoją córeczkę zobaczy na pogrzebie" i sam się powiesił. Znalazł ich brat
Straszne! Taka ładna dziewczyna, mądra i młoda... Ehhh