Tagar, no i jak twoje mdłości? mam nadzieje, że coraz lepiej. Strasznie ci współczuję, że Cię to jeszcze męczy. Ale mówię Ci jak się przez to przebrnie to jest tak cudownie być w ciąży
A po ostatnim szpitalu juz nie masz zadnych dolegliwosci? Dobrze sie czujesz?
Nie mysl duzo o tym!!! Mi sie tez rozne dziwactwa snia...
Już nie mam problemów, nawet zaczęłam wychodzić i nic się złego nie dzieje. Nic mnie nawet nie boli, a wcześniej jak wstawałam to mnie bolał brzuszek od razu.
Ja dzis znowu bylam na badaniach bo moj lekarz idzie na urlop. Nawet sie nie spodziewalam ze mi zrobi usg. No ale zrobil. Wszystko jest dobrze. Maly ma 2cm i wierci sie w rogu pecherzyka.
oh jej jak fajnie, że mogłaś sobie znów popatrzeć na dzidziusia

Ja też już się doczekać nie mogę

Mam już taki fajny brzuszek , że jest się po czym pogłasiać

Malusi to malusi, ale jest

Mój dzidziuś powinien mieć już ok 5 cm i sobie pływać e brzuszku, dlatego jak pjde na USG za tydzień to już mam nadzieje zobaczyć całkiem sporą fasolkę
Zona, czy mi sie wydaje czy braliscie slub tydzien po nas? :) Dlugo sie znacie
ślub braliśmu 22 lipca 2006

Mój mężuś jest najcudowniejszą "rzeczą" która mi się w życiu przydarzyła
a znamy się 4 lata prawie
A Wy?
[ Dodano: 2007-07-19, 11:00 ]
Dziewczyny, jak myslicie, czy moge teraz sobie zrobic baleyage jasny, czyli rozjasniaczem?
ja sobie robie baleyage na wesele szwagra i czekałam z nim do ostatniej chwili, żeby być jak najbliżej końca trymestru, bo mój gin też powiedział, że odradza, bo to chemia, a chemia w 1 trymestrze może zaburzyć rozwój płodu. Z drugiej strony mówi się, że od 10 tyg już nie jest tak szkodliwa jak wcześniej, więc jak uważasz tak zrobisz. Ale może jak nie musisz to poczekaj jeszcze te pare tygodni co? Czy ty liczysz 10tc od miesiączki czy z USG?
tak sie zastanawiam, czy moja gina nie za wczesnie mnie na usg genetyczne zapisala, bo juz 27 lipca, a bedzie to 11 tydzien ciazy (10 tygodni i 5 dni)????
podobno można robić to usg genetyczne od 10tc. podejrzewam, że lekarz mój i tagar chciał, żeby dziecko było większe, bo pewnie łatwiej zobaczyć np kark dziecka (co jest ważne w tym badaniu) Skoro Twoja gin chciała, żebyś przyszłam wcześniej tzn,że dla niej to bez różnicy

Jak będziesz się z nią widzieć to zapytaj jej czy to nie za wcześnie.