Witajcie kochane
Obserwowałam tego mojego szkraba i zachowuje sie jak zwykle, wiec jestem spokojna

Nic sobie nie zrobil z tego upadku, bo nadal wywija, nawet nie moge go przebrac, a gdy lezy na tapczanie ciagnie go na podloge i na odwrot

Jak bylismy u lekarza to stwierdzila pani dr ze do takiego zywego zlota to dwoje ludzi do pilnowania trzeba, a ja biedaczka do wieczora sama
Maju masz racje ze kojec to cos dobrego, my wlasciwie to nie mielismy lozeczka, tylko lozeczko-kojec. Tam byl podwieszany materacyk, a od upadku materac jest juz na dole i to wlasciwie jest kojec. Zreszta wklejalam Wam kiedys linka jak to dokladnie wyglada. Jak dla mnie genialna rzecz i napewno zostawie do kolejnego dziecka, jesli sie zdecyduje

A co do plesniawek to my rowniez dzieki nystatynie sie ich pozbylismy. Tyle ze jest to antybiotyk i bez recepty raczej go nie kupisz, bynajmniej w naszym przypadku tak bylo.
Margot Ania naprawde slicznie wychodzi na zdjeciach.
Monis a z Twojego Kubusia to niezly przystojniacha, zajeb... stroj na chrzciny. Szkoda ze ja nie wpadlam na taki pomysl
Julie widzialm fotki na ploteczkach ze spacerku, swietne

No i brawa za 7 zabkow.
A zapomnialm Wam powiedziec ze Hubercik cos kiepsko na wadze przybiera, buu. Jesli pojdzie swoim torem tak powolutku to znaczy ze taka juz ma nature, ale jesli bedzie skakal na wadze to cos jest nie tak. Zdecydowanie stawiam na to pierwsze. Jak on ma przytyc jak wiecznie w ruchu, 1 min nawet nie usiedzi w miejscu. Bo ja wiem czy tak malo wazy?? Bylismy na bilansie, waga 8200, wzrost 79 cm. Maly koszykarz, a na dodatej terrorysta
Jezu ale sie rozpisalam, przepraszam nie musicie tego czytac
Buziaczki milego dnia!!!
Julie moj niejadek pije 3-4 razy po 120 ml, a na noc 210 razem z kaszka:-)Nie martw sie mleczka napewno nie za malo.