Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2007, 14:18

skaleczka moze maly sie spocil stad to takie mocno czerwone zaczerwienienie, i pewnie pod wplywem ciepla rzeczywiscie ten wosk sie wylal :ico_oczko: trzymam kciuki zeby wszystko sie wyjasnilo

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

14 mar 2007, 14:45

Sklaeczka napisz po wizycie lekarki co jest malemu bosmy ciekawe...

ja juz wrocilam z zakupow, ciuszki malego schna na podworku, witerek mam nadzieje ze jwe przesuszy bo tego slonca dzis u nas jka na lekarstwo :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 mar 2007, 15:59

skaleczka - daj znac co powiedzial lekarz, bo to zeczywiscie jakies dziwne :ico_szoking:

Natala - a Ty masz wgule okres??? Ja jak bralam te zastrzyki to 9 m-cy okresu nie dostalam. A wzielam tylko 2 dawki :ico_zly:

No a ja dzis od rana same cudowne wiesci - okazalo sie,ze musze isc jednak do szpitala i zrobic dokladne badania ze wzgledu na nasz konflikt serologiczny :ico_zly: I jeszcze mnie babka pocieszyla,ze pewnie tam zostane do porodu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Natashka

14 mar 2007, 16:12

Iw bralas zastrzyk depo-provera? przed ciaza?? bo z tego co slyszalam to tego zastrzyku nie powinny brac kobitki ktore jeszcze nie rodzily, tak slyszalam... okres juz mialam nawwet 18 grudnia i teraz tak jakby mi sie znowu zaczynal ale nie wiem bo cos jest ale tak jakby nie bylo hhee
a na ulotce nawet pisze ze albo sa krwawienia albo moze ich wcale nie byc...ja liczylam na to ze nie bede miala wcale, ale los nie byl taki dla mnie laskawy...

Iw pociesz sie tym ze juz niedlugo do porodu ci zostalo i to wszystko dla dobra Andrzejka :-D

Awatar użytkownika
skaleczka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

14 mar 2007, 16:17

Dziewczyny!Mama miala racje.To pod wplywem wody(w czasie wczorajszej kapielki musialo sie jej troche dostac do uszka) nadmiar wosku sie wylal.U niemowlakow sie to zdarza bo jeszcze ta gospodarka zwiazana z praca roznych gruczolow nie jest ustabilizowana.Ufff...Dzieki Bogu ze to nie zapalenie.
Teraz moge sie martwic o szczepionki,hi hi hi.I co tu wybrac,na co sie zdecydowac????

Awatar użytkownika
Natashka

14 mar 2007, 16:24

to dobrze Sklaeczko ze to nic powaznego, ze nic co moze sprawic amluchowi bol...porozmawiaj z lekarka jeszcze raz i przemysl szczepionke... :-)

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2007, 17:03

iw rybka olaboga szkoda ze ciebie trzymac beda bo w sumie jak wszystko okej bedzie to niemaja podstaw, ja bylam przeterminowana dwa tygodnie i nikt mnie na oddziale niechcial hihihi a jak rodizlam to kazali przyjechac jak skurcze co minute i minute trwaja , a jak w 34 tygodniu dostalam przedwczesnych skurczy to tez dali tablety i po 5 godzinkach do domciu wypuscili, szkoda tak nudno bedzie w tym szpitalu siedziec no ale mam nadzieje ze ci jednak puszcza, albo jak nic niebedzie niebezpiecznego to w sumie mozesz sie sama wypisac, co tam szpital jak z nami na TT mozes posiedziec hihiihih

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 mar 2007, 17:05

natashka no bralam, bo mi glupi lekarz w przychodni studenckiej nie mogl dobrac tabletek, bo wszystkie wplywaly na mnie zle i dal mi do wyboru - spirala albo zastrzyki :ico_szoking: A ja glupia i mloda z dwojga zlego wybralam zastrzyk :ico_wstydzioch: Podejrzewam,ze to tez mialo wplyw na moje problemy z zajsciem w ciaze :ico_zly:

Skaleczka - swietna wiadomosc :-D Dobrze,ze to tylko woda a nie zapalenie uszka. :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-03-14 ]
mamciaKochan - dzieki :-D Ja tez tak mysle. Co ja zrobie bez TT jak ja uzalezniona jestem :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Natashka

14 mar 2007, 17:33

ale Iwonko lepiej badz tez ostrozna..jednak dobro dzieciatka chyba ponad miare tego ze ponudzisz sie tydzien...zabierz ksiazki i nasw myslach hihi, a laptopa nie mozesz zabrac ze soba??? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aga_fr
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 mar 2007, 17:54

Skaleczko to super ze maly ok i skonczylo sie tylko na strachu :-D
Rybko jak trzeba to trzeba to tylko tydzien a my bedziemy o Tobie intensywnie myslec :ico_oczko:
Ale jestem padnieta z rana trening potem dluugi spacer ,a teraz chyba sie wezme za :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_odkurzanie: i mycie okien g:((

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”