Hej!
Hekkate U nas też przeszła burza

tyle tylko, że nie sama ..tylko z trąbą powietrzną

pozrywała dachy i wyrywała co tylko się da nawet bardzo ciężkie przedmioty

Szok, jeszcze czegoś takiego nie widziałam! Na szczęście nad Skoczowem nie było tak źle ..heh
Bluszczyk Dla mnie karmienie jest przyjemne ale jakoś mam już dość całej tej otoczki i patrzenia z góry na to co odczuwam i jak fatalnie się czuje kiedy czuje presję karmienia naturalnego - bo bo jest na topie, dla dziecka lepiej- fakt może i dla mojego dziecka lepiej i zdrowiej ale nie chce dalej się męczyć, nic na silę. Jeśli sie uda i będę chciała dalej karmić to ok ale ja nie chcę mieć poczucia, że robię to na silę, nie chce!
A najbardziej chyba zniechęca mnie to, że ciągle słyszę hasła pod tytułem: Karmisz piersią? Odpowiadam, że tak ale od czasu do czasu podaję butlę i momentalnie słyszę kolejne hasełko-pytanie: A co, masz mało mleka? A co to kurde kogoś obchodzi czy mam mało czy mam dużo mleka :ico_zly:No więc po raz n'ty mówię, że mleka mam pod dostatkiem ale chcę aby mały spał w nocy i podaje butlę... albo krępuje mnie obca osoba patrząca ma mój wyciągnięty cyc i wogóle ludzi, którzy na mnie patrzą jak pierś podaję! Czasami czuje, że wybuchnę i wykrzyczę w końcu raz wszystkim, że mam dość rad i pouczania, że pierś najlepsza,wiem o tym!
Co do tabletek.. hm... nie słyszałam i nie zastanawiałam sie ... Hm ... ciekawe, widocznie dobre skoro używają!
[ Dodano: 2007-07-21, 10:30 ]
qunick 
No ale masz zdlone dzieciątko

Ślicznie!