IzaDziewczyno nie daj się!!!!!!!! Pamiętaj zawsze możesz go podać o alimenty na dziecko ale i na siebie też i będziesz miała kaskę na mieszkanie i życie, a łaski Ci nie robi bo to jego zasrany obowiązek. Zawsze w takich sytuacjach myślę sobie, że łapa powinna uschnąć każdemu kto na słabszego rękę podnosi.
Ale może spróbuj z nim pogadać i mów o wszystkim co Cię boli jeśli nic to nie da uciekaj!
KatelajdkaJa chodzę spać tak koło 23 lub trochę po, ale jak mały rano mnie budzi to zawsze myślę czy nie mógł by się nade mną zlitować i pospać jeszcze z godzinę, albo pobawić się cicho, a on bawi się ale tak przy tym piszczy mlaska, że nie ma mowy o spaniu
. Przed upałami też sporo jadł ( nadrabia straty przy urodzeniu zaledwie 2800), ale w nocy tylko raz się budził a w dzień tak co 2 - 2,5 godziny.
[ Dodano: 2007-07-25, 08:24 ]KarolasCo do spotkania to ja chętnie wszystkie z Was bym zobaczyła i pogadała. Jeśli chodzi o miejsce to i tak się nie da by wszystkie z nas mialy blisko ( za duża odległość), ale skoro większość lubi morze to może nad morze? Zaplanowałybyśmy urlopy w tym samym czasie i jazda