hihihihihih Przed Kasia przy 175 wazyłam 56 kilo ,no to niezła ze mnie laska była Po Kasi tak 60 kilo i wtedy jak na mój wzrost to było super ,teraz niestety 68-70 kilo I juz nie o to chodzi ,bo to normalne ,że nie bedę wygladac tak jak miałam 20 latGosia A pisze:Dora1, - ale przed ciążą ? czy teraz? dla spokoju ducha milczenie jest złotem
(ale marzyć zawsze można ).Tylko u mnie podobnie jak u Reeni wszystko poszło w uda i w pupe ,a to jest najgorsze ,co może być Bo brzuszka to nie mam ,ale nic nie mogę wcisnąć ,a jak wcisnę to wyglada to okropnie na moich napietych udach i pupie-ohyda A dla mnie to jest wazne ,bo mój Andrzej jest bardzo drobnej budowy ,nie jest facetem typu MACHO i jakbym tak nie uważała to wygladałabym jak mama przy synku A wiecie co mnie najbardziej wkurza ,jak mój maz robi sobie WSPANIAŁE ,TŁUSTE KOLACYJKI I NIC PO NIM NIE WIDAAAĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!! A ja mam normalnie przy nim ślinotok
Urmajo witam w naszym gronie .Śliczna jesteś U twoich dzieci to i tak mała różnica ,bo pomiedzy moimi prawie 7 lat A tłuka sie obydwoje ,żadne żadnemu nie przepuści