Gabrysiu Łódź troszeczke za daleko jak an podróż jednodniową , bo chcialbym wracac takim pociagiem aby nie jechac w nocy...
A Justynka chyab mieszka najblizej mnie z naszego wateczku...
[ Dodano: 2007-07-28, 16:31 ]
zaraz poszukam najdogodniejszych połączen ... w sumie bardzo bym chiala was zobaczyc wszystkie tylko szkoda ze tak daleko mieszkam...
Justysiu tylko bys musiala miec chociaz jeden dzien wolny
chyab bardziej po Twoim wyjezdzie
ale tak sobie juz popatrzylam... ze ze Szczecina moglabym wyjechac o 8;48 i w Bydgoszczy bylabym o 13:23 to jest tylko pociag z jedna przesiadka w Krzyzu
a wracac moglabym o 18:49 jesli to nie byloby dla was za pozno bo to jest pocciag bez zadenj przesiadki-centralnie do Szczecina...
Pewnie ze nie za póżno,Ada i tak chodzi spać ostatnio póżno.Jak tobie pasuje to mi tym bardziej w końcu ja będe na miejscu a ty biedna się wymęczysz tą podróżą
na razie umykam bo ide dac pozna zupke synkowi, moze teraz raczy zjesc.. moze tez sie zdrzemnie z godzinke bo dzisa malutko spal a ja w tym czasie bym posprzatala troche bo po pakownaiu mojej siostry w pokoju mam burdel na kolkach
[ Dodano: 2007-07-28, 16:57 ]
tylko Justysiu jeszcze nie wiem dokladnie czy bysmy przyjechali w sierpniu czy we wrzesniu... czy moze nawet troszke pozniej, to sie jeszcze ugadamy i zobaczymy jak wyjdzie
bede pozniej papatki