hey kobietki!!!
Ale macie wene na klikanie,oj naczytalam sie...
ale milo,sie Was czytalo,a i z fotkami sie sprawilyscie mamuski..
Ja wlasnie zajadam polskie slodycze,Vinee spi a maz pichci kolacje,idealny scenariusz jak dla mnie
Po poludniu bylismy na miescie i na zakupach,a i wreszcie sie pogoda udala i nawet raz nie lalo,co jest rzadkoscia jak wiecie.hihih
Maggie witaj u nas z Antosiem,ale wyrosl Ci synek
Rowniez witam dwie nowe mamuski Beatki,tez myslalam,ze mam jakies zwidy,dopiero pozniej sie zorientowalam,ze jest Was dwie...
Sandrusia super fotki z rodzinka,ale Ty masz piekna figurke,a pamietam Ci jeszcze bez grzywki jak bylas w ciazy i rzeczywiscie bardzo Ci do twarzy z grzyweczka,jak dla mnie tez super
Marcia gratulacje,za szybkie sie zrzucenia brzucholka,niezle jak tak szybko Ci idzie...
Franio przecudowny
,jaka ma slodziutka minke na fotkach,jak dla mnie tez wypisz wymaluj do tatuska podobny,jak jego maly klonek.Ciesze sie,ze apetyt mu dopisuje i ze super przybiera Ci na wadze, i jak myslisz,ze trzeba dac butelke to dawaj,zreszta sama wiesz najlepiej,bo mamuska wie zawsze najlepiej co i jak!!!
Ela co do ilosci kapeluszy Vinee to nie liczylam,pare ich tam ma
kapelusze i buty to moje zboczenie,nie moge sie im oprzec...hihii
Emilka rzeczywiscie warto sie wybrac z Alusia w Pl do lekarza.Co do astmy oskrzelowej,to mojego brata w dziecinstwie tez nie zdiagnozowali i zawsze leczyli na cos innegi,chociaz moja mama podejrzewala,ze cos nie gra,i wyobrazcie sobie tez tepaki dopiero mu powiedzieli niedawno,ze cierpi na astme oskrzelowa jak mial 32 lata,,,,,ale mieli refleks,ze szok...no tak lepiej pozno niz wcale,ale nie moge zrozumiec dlaczego tak pozno..
Kasiula ale szykujesz wyzerke,to nic ze kumpel nie przyjedzie,ja to bym pewnie nikogo nie zaprosila i pochlonela cale te zapasy....mniam mniam...co do polowki to jednak mialam nosa
Biedna
Maycia z
Delfinka sie kurcze napetalo jakies chorobsko,pozdrow ich serdecznie od nas i ucaluj goraco!!!!
Gosia widze,ze Ty to jestes caly szef budowy,ja to sie kompletnie nie znam na tych sprawach,juz sie nie moge doczekac jak bedzie urzadzac domek w srodku..
a Tomus ladnie Ci wazy..14 kg
masz co dzwigac kobieto!!!!!!
Lucy ciesze sie,ze lecicie do Pl,to nic ze troche krotko,ale zawsze cos....wybawia Ci Oliverka za wszystkie czasy i wycaluja,ze hey!!!
Madziorka tak jak myslalam,ze sie na zakupach nam zagubila,niezla z nie agentka,
Leos nawet na zakupach moze pociagac cycorka,taka z niej obrotna mamuska
Ma ktos dziewczyny jakies newsy od naszej
Kasi.k i Vikusi jak tam w Pl u nich?
Beatka78 slicznego masz synka,wloski po prostu boskie
Jasnie Pani:) dobrze,ze jednak sciany stoja tak jak staly i ze obylo sie bez dzwigu i demolki..
fadnie wygladacie razem z Lucja,ja tam nie widze,zeby z aparatem bylo cos nie tak