WItajcie KOchane
Na poczatek spoznione ale bardzo szczere zyczenia dla Malwinki :
Zdrowka,Szczescia i Radosci Usmiechu SPelnienia wszystkich marzen i czego sobie tylko zyczysz mala ksiezniczko w dniu twojego roczku.
A wiec baboski nie bylo mnie troche bo nie mam czasu.. jestem zabiegana przed urlopem chce miec wszystko ladnie porobione,dzisiaj odprawialismy urodzinki malej wszystko sie udalo i bylo super,byli tescie na obiadku i bylo milutko,jutro w nocy jedziemy ale jutro przyjda jeszcze tescie na obiad nam troche pomoc bo zostalo jeszcze zupa,i mieso z grilla i sami tego nie zjemy
A po co mam wyrzucac..
Ogulnie urodzinki sie udaly,roczek zaliczony i mala takie postepy robi.. na kazdym kroku mnie zadziwia jest taka sprytna,ma takie silne nozki potrafi sobie sama poradzic jak cos chce jak niema sily chodzic to sobie poraczkuje.. nie mowilam wam ze mala raczkuje?? Zapomnialam z tego wszystkiego.. ale NIcole raczkuje tak jakos inaczej.. Odpycha sie noga i idzie druga noge ciagnie za soba
Oh i taka kochana jest,tylko mowi mama mama i ja niewiem co sie dzieje z moja malutka ale ona ma ostatnio chyba jakis czas na mame bo nie odstepuje mnie na krok.. tylko by sie caly czas nosila.. a ja nie moge az tyle dzwigac caly czas.. bo jestem w ciazy.. pozatym to mala chce byc caly czas w centrum mojego zainteresowania .. Jak dostala szczepionki to tak plakala zanosila sie placzem i tez tylko sie tak do mnie przytulala tak sie wtulala ze nawet mialam ja problemy ubrac bo nie chciala sie úbrac tylko byc caly czas na moich raczkach to jest taka moja przytulanka nawet tesciowa powiedziala ze Nicole to coreczka mamusi
OK DZIEKUJE WAM ZA WSZYSTKO za to ze jestescie,ja juz do was nie zajrze przed urlopem bo nie dam rady.. mam jeszcze troche roboty ..
A wiec wszystkiego dobrego dla was i do zobaczenia po urlopie za jakies niecale trzy tygodnie buziaczki dla was paaa