14 mar 2007, 16:49
Hekkate, ja nigdy niezakladalam dwoch czapeczek teraz jest juz tak cieplo ze w tej bawelnianej grubszej dzidzia sie pocila i taka cienka jej zakladam i juz jest ok, a na dwor jak idziemy to zakladam jej body z dlugim rekawkiem bluzka welurowa bezrekawow i spodenki no i kurteczke juz zakladam ale ta kurtka tez juz wiosenna jest, po co dzidzia ma sie przegrzewac, lepiej chartowac dzidzie zeby szybko niechorowala,
Dorota M nic sie nie boj rozwija sie normalnie, moja tez sie tak budzila na poczatku przez pierwszy miesiac a teraz juz zasypia o 20 wieczorem to ja przebudzam kolo 23.00-23.30 zeby sobie zjadla troche i spi wtedy juz calkiem do rana do 6-7 a to nocne jedzonko jest jak ona w sumie spi i to tak wyglada ze szybko tylko zmieniam jej pieluszke na spiaco i wtedy daje dopiero cyca i poje kilka minutek i spi do rana,
[ Dodano: 2007-03-14 ]
Iwona77, nie boj sie po jednym razie nic sie niestanie moja dzidzia dostaje raz do dwoch razy dziennie butle i dalej z piersi ciagnie, ja bralam wode z cukrem ( tak samo smakuje jak mleko matki ) bo twoje mleczko moze sie zepsuc jesli nieod razu je zurzyjesz bo nawet mowia ze trzeba po odciagnieciu od razu do lodowki, ja bym brala wode lub slaba herbatke, jesli oczywiscie niechcesz karmic piersia w takim momencie, mi bylo dziwnie cyca na iwerzch przy wszystkich to butle bralam