a my dzis na szczepieniu bylismy. dwie szczepionki w raczke i nozke dostalismy i strrrraaaasznie bolaly. nie wiedzilam, ze moje dziecko ma taka pojemnosc pluc . najpierw ja pan doktor pochwalil, ze taka spokojna, grzeczna, usmiechnieta, a potem kooooonnnnceeertttt!!! a wazymy juz 5200 .
madziorka hihi pisze: a nasz ciagle ma te krosteczki i dzis jakby nzow wiecej ich bylo...
madziorka ona jeszcze ma chrosteczki na brodzie, a z policzkow to zeszly kilka dni temu. dzis lekarza o to pytalam i powiedzial, zeby przemywac kilka razy dziennie przegotowana woda i tlko oliwka lub kremem dla dzieci smarowac. zadnych masci nie kazal.
Alineczq pisze:Dominiczko, a Łucja ma wg mnie Twoje spojrzenie :) Normalnie jakbym Ciebie widziała słodka jest
dziekujemy za komplemenciorki, dzis dwie moje ciotki mi do wozka zagladaly z okrzykiem "mala Dominisia"
i nawet w oczkach juz sie koloruje na moj braz (maz ma szare oczy)
alinka a ty cala mama
Frydza pisze:j oj nie dopne sie w niczym m
mam to samo, dzis a chama wcisnelam sie w dzisy i teraz mnie brzuch boli
juli nie wszystko zloto co sie swieci, ale jak ci tak napisze to nie uwierzysz. jedz i przekonaj sie, nietrudno teraz wyjechac. moze ci sie spodoba. ja w kazdym razie jak nie bede musiala to tam nie wroce. no chyba, ze ci tylko na kasie zalezy, to ci sie tam spodoba. a jak chcesz czegos fajnego o angielskim nhs'ie (odpowiednik nfz) dowiedziec to wejdz na watek Polonia. od razu ci sie odechce wyzjezdzac z malym dzieckiem. ja teraz bogu dziekuje, ze przynajmniej specjalistow na wyciagniecie reki mam, a tam na wszystko paracetamol
[ Dodano: 2007-08-01, 20:19 ]lucy23 pisze:no wlasie,ja sie zdziwilam ,bo napisali,ze od urodzenia te foteliki a przeciez dziecko powinno byc wieksze,bo co to za przyjemnosc jak on taki skulony
bo to dla takich urodzeniowych byczkow jest
ja dzis w przychodni spotkalam dziewczyne co rodzila w ten sam dzien co ja i moje dziecko przy jej jak wielkolud wygladalo
pielegniarka sie zastanawiala jak go zaszczepic i chyba na wrzesien go przepisala, bo chyba sie bala, ze w kosc sie wkluje. mowila, ze on troche ponad 2 kg wazy