Witam!
Jesli chodzi kąpiel to bez problemu i z myciem głowy też ok.Paznokcie obcianam przy tv bo inaczej sie wierci,ale nie płacze,także i u rak i u nóg ok.
Dora nie kupiłam puzzli,to jest taka drewniana plansza co przedstawia zwierzaki i sa rowki w których umieszczone sa zwierzaki i można je przesuwac i dopasowywać do miejsca w którym są na planszy np na planszy narysowana jest buda z psem i tego przesuwanego psa też trza tam umiescić obok,Kacper cos tam przesuwa,jak to on chwile sie pobawi i tyle.
Puzzle jedne drewniane mam ale to kiedys juz dostał,czasem cos tam próbuje je wkładać ale jeszcze mu nie wychodzi
Ta reszta tych drewnianych zabawek też fajna była,ale to jeszcze za szybko bo tam cyferki i takie dla starszych dzieci raczej,nie bede zapasów robić,ale dzis chyba wstapie i jeszcze te pieczątki kupię i moze te klocki z obrazkiem,tak mnie korci hihi
W nocy padało,rano było pochmurno,teraz słońce swieci ,coraz jakas chmura ale nie pada,jak tak dalej bedzie to jak Kacper wstanie pojedziemy do ZOO