Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 14:41

No ja też już prawie skończyłam...Jeszcze tylko zmolestuję J żeby zmył podłogi. Wrócili ze spaceru akurat na obiad, Hania na szczęście dała zjeść. Teraz sama zjadła i gada z tatą. Ja kończę porządki, biorę prysznic i zrzucam dresy wreszcie. A po następnym karmieniu jakiś spacerek we 3może???
No miłego popołudnia wszystkim i do wieczora!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 15:50

My już po spacerku i obiadku :ico_brawa_01:
Udało się nam nawet niezłe cacka wychaczyć, Zbora obiecałam zdjęcia, ale moja babcia nie umie mi ich zrobić ... szok ... normalnie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: 5 min. kur szkolący z przyciskania spustu migawki zakończony fiaskiem... a ja sama z Ulą... więc wklejam 1 "najbardziej wyraźne" a reszta nie na mnie tylko na kanapie - w sumie rozmairy mamy podobne :ico_oczko: :-D

Obrazek
Obrazek

GosiA, ten rozmarzony uśmiech Hubertusa I mnie rozbraja :ico_brawa_01: :-D
Gosia a Ty przypadkiem nie masz tego problemu z twarzą, co ja :ico_oczko: tzn. nie porobiły ci się przebarwienia od "słońca" i hormonów macierzyńskich.... bo spójrz na mą starą zmęczoną buzuilę...
Chyba Zbora nam musi pomóc !!!!!!!!!!!!!!! Dawaj przepis na buzię 25 latki zmęczonym "30"-stkom :-D Bluzeczka z zakupów OK długość też - nonono tuszuje, więc nie pitol Karla :ico_oczko: Niziołku mój ulubiony :-D

Obrazek

A to Ula przed zakupami:
Obrazek

I po .. hehe he ale zmęczona wózkowym półsnem...
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 16:08

Ej...no ale wyrwałaś super fajną bluzkę!!! :ico_brawa_01:
Na buźkę???poczekajcie do jesieni, jak nie będzie już silnego słońca i dacie sobie luz z solarium, to proponuję kwasy owocowe! rozjaśni się skóra, ta warstwa zmęczona i zniszczona zostanie usunięta, pobudzi się twarz do wytwarzania nowych komórek...a teraz...hm...peelingi, maseczki nawilżające, odżywcze...Na początek oczywiście polecam oczyszczanie twarzy...a pprzy okazji kosmetyczka sama zobaczy i coś dobierze. Możecie też w domu stosować kremy z kwasami AHA, ale mówię-ostrożnie ze słońcem, najlepiej na co dzień krem z filtrem!
A ja właśnie się umówiłam do fryzjera!!! :509: na czwartek!!! jupi!!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2007, 16:10

oczywiscie , ze mam te chol.... przebarwienia :ico_zly: ni lubie ich delikatnie mówiąć - byłam u kosmetyczki - powiedziała, że do pół roku powinno samo zejść - a jak nie - mikro dermabrazja lub inne :-D
massumi -fajna z ciebie babeczka!!!!!! no, no, no !!! i tez chuda!!! co wy tu - grube .... to ja waże 71!!!! :ico_zly: a ja sie pochwale - jutro ide na konie!!!!! znowu w siodło! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2007-08-04, 16:16 ]
zborra, - to solarium odpada??? bo ja juz byłam..to źle?? pogarsza sprawe??
a za usmiech Hubertusa - dziekujemy :-D słodziak mamy!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 16:28

Gosia A, no no no konie powiadasz, no to ci dupsko wytrzęsie :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
ja narazie preferuję przejazdy bryczką :ico_oczko: ale może z czasem dam się namówić na "wierzch".... :ico_oczko:

zborra, dzięki za porady :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: to pocieszyłaś mnie i Gosię,że to niedługa zejdzie..... a i nie przesadzaj (Gosia) z tą moją urodą :ico_wstydzioch: bo ... będę musiała pampersa od Ulki pożyczyć, a to na pewno nie mój rozmier heheheee :-D :-D :-D

A i tak sobie Was dziś pomęczę moimi zdobyczami:
POKAZAĆ WAM KOLANKO???
Obrazek Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 18:00

massumi ta twoja córa juz taka duża, czy specjalnie takie ujecia zrobiłas? piękna panna..a ty mamuśka pierwsza klasa :ico_brawa_01:

gosia a co ty ciągle na temat wygladu prawisz, pokaż sie w całej okazałosci to my tu sprawdzimy czy ty faktycznie masz jeszcze za duzo ciałka, bo mi sie wydaje ze nie :ico_nienie:

zbora a to miałaś przygody na zakupach, ale widać udane :ico_brawa_01: i to sie liczy.. :ico_oczko: My na zakupy jeździmy sami, tak zeby nie było nie potrzebnych cyrków i przynajmniej troche spokoju :ico_wstydzioch:

Kruszyna dzis nawet spokojna, popłakuje jak jej smoku wypadnie, ale jak juz upoluje go, na nowo drzemie.
Z 20 min temu pusciła na mnie dwa pawie, oj jak przyjemnie było :/ , jak nie szło dołem to wyszło góra :ico_haha_01:
Mieliśmy grilować z moją siositrą, ale oczywiscie szwagra nóżka zaczeła bolec i nie mogli przyjsc, a my przeciez z mała do nich nie polecimy, bo byśmy nawet ie posiedzieli, jak o 19 znow trzeba byc w domu..przyjdzie nam samym sobie jakas uczte zrobic, ale ja znow mam milion dylematów, bo za chwile bedzie po 18 :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-08-04, 18:02 ]
opalanie ogólnie niszczy skórę, ale troche słonca nikomu nie zaszkodzi, tylko bez przesady :ico_nienie:
a o jakich wy przebarwieniach mówicie?? :ico_noniewiem:
przynajmniej ja u siebie zadnych nie zaobserwowałam...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 18:27

ladybird23, nieeee no takie ujęcie, bo moje maleństwo dopiero wkracza w rozmier 62... a i pampersy 2 nosi, chyba jako jedyna z tego grona :ico_noniewiem:

a ja ostatnio stwiedziłam, że na to wesele co się szykuje za 3 tygodnie, to raczej ubiiorę rozm. 40 ... :ico_oczko: i nie będę jeszcze cudowała... poprostu nie wydukam tych 38... jeszcze nie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-08-04, 18:30 ]
przebarwienia, to takie ciemniejsze plamki na twarzyczce :ico_oczko: :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 18:35

massumi no ja na pewno ubiore 40, wole miec luźniej, ubolewam tylko nad tą sukienka na drugi dzien, bo wchodze do niej ale jakos tak chyba skrepowana bym była i jednak albo pojde w rybaczkach, które kupiłam juz po porodzie i tylko bluzke dokupie, albo jeszcze jedna sukienke moze sie da kupic po jakichs przecenach.. :ico_noniewiem:
Wogóle to chyba nie uda mi sie zgubic tego tłuszczyku na brzuchu i w bioderkach, na pewno juz nie tego lata, niby nie jem kolacyjek, cwicze, a rezultaów jakos nie widac.. :ico_noniewiem:

massumi, moja Milenka na moja miare ma 60 cm i do ubranek na 62 ma juz ciezko wejsc, zalezy od producenta, ale pampersy nosi 2, choc nastepne opakowanie kupiłam juz 3, ale nie wiem czy juz beda pasowac czy jeszcze nie, mam normalnie z tym problem :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-08-04, 18:37 ]
a przebarwien to na 100 % na szczescie nie mam, ale jak sobie przypomne swoja twarz po porodzie :ico_olaboga: była cała w plamkach i jeszcze na szyji tez miałam....feeee :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-08-04, 18:39 ]
a jeszcze dzis na zakupach przezyłam :ico_szoking: mleczko ktore kupuje Miluni, normalnie zdrozało, specjalnie jechalismy do Real'a bo tam najtaniej po 29,95 a dzis :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: 37,95 zł, jak to mozliwe???

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 19:14

Gosia i Massumi solara może być, ja tylko mówię, że jak stosować będziecie kosmetyki z kwasami to wówczas opalanie odpada...A tak to można...chociaż ja bym z twarzą była ostrożna i chyba kremik z filtrem...

ladybird23 to ja Cię pocieszę...bo nasi goście bezczelnie siedzą dalej...i nonono z szaszłykami...zostają na jutro...a dziś mam rozczynia pizzę... :ico_zly: czy my ani jednego weekendu nie możemy spędzić sami??? :ico_zly: mam dość!!!

Moja niunia już od 3tygodni pogina w pampers3, a na długość ma 62cm i niektóre ciuszki nosi większe, a niektóre jeszcze 62, zależy od firmy...

A Wy przestańce z tym ubolewaniem rozmiarowym! na zdjęciach wszystkie laski a potem marudzenie, a ja mam tu fałdę, a tu celulit, a tu rozstęp, a to rozmiar nie taki...co my właściwie chcemy? 3miesiące temu byłyśmy jak wieloryby, to teraz normalnie laski nieziemskie i już!!!

Moja Hanka dziś zaliczyła 3spacery, 5kup, z czego 3na ramieniu u taty! :-D zapaszku nie zazdroszczę! i podczas jednego spaceru prawie nas jakiś debil zabił! z przeciwka auto, a on też pędził na nas i wyhamował w ostatniej chwili aż spalił opony :ico_olaboga: aż mi się nogi ugięły! i już będę rozważniej wybierać trasy spacerowe.

Massumi ślicznie Uleńka wygląda! :ico_brawa_01: sukienka przesłodka!

A ja wklejam mojego łobuziaka!
towarzysko w kuchni
Obrazek
Obrazek

Gapcio
Obrazek

a tu minka do tatusia...jęzorek jakoś zawija dziwnie
Obrazek

no i uwaga! nasz sukces...
Obrazek

wczoraj leżała, ale słabo z główką było, dziś leżała 2razy, raz nie podnosiła w ogóle, ale leżała bez wrzasku :ico_brawa_01: a potem tak ślicznie podnosiła, że normalnie serducho mi zabiło mocniej :ico_brawa_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 19:21

zbora gadaj jak wklejasz tyle zdjec naraz, bo mnie juz nerwica bierze ze moge tylko trzy, tylko takie małe i nie umie ich podpisać :ico_zly: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-08-04, 19:24 ]
a Hanulka super dziewuszka :ico_brawa_01:

Milunia jak po żyganiu zasnęła tak dalej spi... hmhmm... a zaraz powinno byc kapanko, a zapomniałam znów sie pochwalic, ze znowu śpi do min 3:30 :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”