Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2007, 22:11

Cieszę się Ewcik bardzo, że już wróciłaś, brakowało mi Ciebie i dawaj mi tu szybko zdjęcia mojej synowej jak urosła.

A gdzie ja mieszkam??? Do GosiA mam 80km dlatego i pogode miałyśmy podobną, tyle że do mnie żaden promyk słońca nie doleciał, ale i tak było cieplej niż wczoraj, wczoraj to normalnie zmarzłam na spacerze. A już chyba kiedyś pisałam, że mieszkam w małych ale jak dla mnie pięknych Kozienicach.

zborra, jak pisałaś o swoich problemach jelitowych i spacerku biegiem to mi się przypomniało jak mądra Kasia była u teściowej wypiła herbatkę "figura" zjadła talerz bigosu i poprawiła taką samą herbatką :-D poczym wsiadła w pociąg i ruszyła w podróż do domu (200km) podróż pociągiem była o.k, ale w Warszawie przesiadka do autobusu i tu się zaczęło, mąż tylko mówił mi jaki kolor przybiera moja twarz :-D A z przystanku do domu było jeszcze kawałek i to był najszybszy kawałek w moim życiu i udało się......dobiegłam

Gosia A, GLIZDUNIA, ale fajnie Wasze dzieciaczki z tymi flachami wyglądają. Mój maluch nie wie co to butla.

A ja już się nie mogę doczekać jutra w końcu nie będę sama.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

05 sie 2007, 22:18

a ja cos spac nie moge hehe

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2007, 22:24

Na dobranoc dobry wieczor ... miś pluszowy śpieewa wam :-D
Wróciliśmy cali zdrowi, padnięci i opaleni.... ja oczywiście idiotycznie w okularach... :ico_puknij:
Zdjęcia jutro bo nie dam rady... podróż OK tylko, ludzie nie potrafią koło wózków się zachować i pchają się na barana ... barany... :ico_zly: normalnie... tstowałam dziś swoją cierpliwość :-)
te 200km w jedną stronę to jednak dla dzieci kawałek, ale dały radę z małymi postojami :ico_brawa_01:
Jeżeli widziałyście transmisję TVP2 z całej imprezy to juz wiecie w jaki młyn się wepchaliśmy :ico_oczko: :-D
Pozdrawiam i do jutra :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2007, 22:24

To tak jak i ja, samotne tak mają :ico_oczko:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

05 sie 2007, 22:27

Obrazek a tu moj Filus hehe z miną na 5 ....... a na forum Tiktakowe rozmowiki ... letnie pogaduchy sa zdjecia bo dziewczyny tez były ......... heh
Massumi gratuluje cierpliwosci .......

oj Sikorko ....... biedne my ......... hhehehe

[ Dodano: 2007-08-05, 22:36 ]
no i polecam

http://blog.niemowle.onet.pl/?click=0d1 ... df14adb7aa

[ Dodano: 2007-08-05, 22:37 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2007, 22:48

Idę jednak spać, dobranoc wszystkim którzy jeszcze nie poszli.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

05 sie 2007, 22:49

no to dobranoc .......
moze uda mi sie zgasic swiatło hehe

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 sie 2007, 23:00

nie nie nie światło dzisiaj gaszę ja :-D
zdjecia wkleję jutro.....jak tylko znajdę aparat :ico_haha_01:
dobranoc

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

05 sie 2007, 23:31

hahaha
a właśnie, że ja zgaszę światło ale najpierw zasypię Was moimi zdjęciami!!!!!!!!!!!! :-D
wreszcie.................

najpierw była dłuuuuga podróż w piekielnym upale i kojące postoje w lesie, który Iga widziała pierwszy raz w życiu:
Obrazek
w podróży humorek nawet dopisywał:
Obrazek
a na miejscu były spacerki w super plenerach, tu nasza wioska mazurska :)
Obrazek
a tu z mamusią nad jeziorem i przy okazji nasz sławetny wózek:
Obrazek
a tu moje dwa słońca:
Obrazek
i plażowanie w cieniu z mamą... (nic się qrde nie opaliłam...)
Obrazek
i nasz pierwszy wspólny rejs:
Obrazek
no dobra chyba przegięłam, ale ja w sumie żadko zdjęcia wklejam więc sobie pozwoliłam :-D

[ Dodano: 2007-08-05, 23:48 ]
no to jeszcze muszę dodać, że to plażowanie trwało ok 20 min. :ico_oczko: bo wiało i Iga jakoś sie nie za bardzo dobrze bawiła tzn. rozpłakała sie...
i na rejsie też trochę ją pan przez megafon przestraszył (bo swoją drogą to mieli tak głośno ustawione te głośniki, że aż mnie uszy rozbolały... chyba dla przygłuchych emerytów)
no ale na szczęście to były chyba jedyne dwa momenty kiedy Iga popłakała sobie i nie dała matce po podziwiać okolicy... reszta wypraw była ok
acha a wózek to tu akurat z fotelikiem widać...

Ewcik, witaj! co do nadrabiania zaległości to ja się chyba poddaję... ja po jednym dniu nie wyrabiam żeby Was przeczytać a co dopiero po dwóch tygoniach z hakiem... więc nie będę już chyba wiedziała co tam nawypisywałyście beze mnie :ico_placzek: no chyba że kiedyś będę miała za dużo wolnego czasu :ico_noniewiem: ale kiedy to będzie :ico_olaboga: :ico_oczko: :ico_haha_01:

wiecie co a ja to się ostatnio zestresowałam, że to już niedługo koniec macierzyńskiego i będę musiała zostawić Iguśkę w domu... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: tylko Z KIM???????????? :ico_olaboga:
łeeeeeeeeeeee ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2007, 07:59

dzien dobry :-D
mój mały mnie zaskakuje - znowu spał od 19.30 do 6 i zjadł i dalej spi :-D
witajcie !!!!!!!!!!!!! Anza, Ewcik i massumi z wyjazdów :-D
ja po sniadanku , :ico_obiadek: :ico_duzepranko: wstawione i teraz :ico_kawusia: zapraszam :-D ide budzic Dużego , a młay zaraz sam się obudzi :-D
u nas słoneczko!!! :ico_brawa_01:
Anza - zdjęcia super!! mała przepiękna! Ty też swoją drogą :-D
Massumi - dawaj zdjęcia - też mielismy jechać - nawet był plan żeby samolotem przylecieć - bo wychodziło taniej niż autem z wa-wy i szybciej :-D
sikorka - hyhyhy znam ból po herbatce - Figura :-D .kiedyś wypiłam na noc - rano wstałam - - toaleta...i pojechałam w trasę .....oj bolało - żadnej porządnej stacji benzynowej ...tylko las ...a to póżna jesień była - więc zimno :-D - mazurskie widoki i mój goły tyłek :-D

[ Dodano: 2007-08-06, 08:04 ]
co do macierzyńskiego ... mi się skończyła umowa o pracę - w związku z moimi przenosinami do Wa-wy w zeszłym roku - nie przedłużyli - bo w Wa-wie brak etetu - a w Olsztynie nie będę pracować ..więc rozglądam się za pracą - ale może zostanę w domu ??? ale już mnie nosi - bo ja taki mały pracoholik ... ale z drugiej strony jak zostawić takiego szkraba ... tłumaczę sobie - że jakbym dalej pracowała / miała umowę - to bym siedziała - macierzyński - do końca września i urlop 3 tygodnie - więc do końca października .... Hubert miałby skończone 4 m-e ... ale i tak taki mały brzdączek .. hmmm ..i też jestem w kropce ... D. mówi, że damy radę bez mojej pensji ... no tak ... ale nie mieć własnych pieniędzy ?? ..i jakoś tak ... nie wiem ...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”