CZESC LUTOWKI toche mam teraz mniej czasu tu zaglądać bo UWAGA!!!
AMELCIA TEZ RACZKUJE :). Wiadomo, ze nie zasuwa jeszcze z predkoscia światła ale tak łśodko robi jak to kacperek mowi konika-normalnie jest w pozycji jak piesek na kolankach podnosi tyłeczek do góry i przesuwa siehi hi hi. albo lubi sie tak kołysac do przodu i tyły bardzo jej sie to spodobało ale przez to ja mam zero czasu dla siebie bo ona wiecznie chce to robić hi hi hi ;)
Widze ze ząbki sie nieżle wysypały naszym maluchom, Amelka jeszcze nie ma zadnego ząbka ale ma coraz częsciej takie dziwne napady agresji-bawi sie spokojna jak tu nagle wrzask ni z gruszki,ni z pietruszki pisk i krokodyle łzy,normalnie tak sie drze z 5 minut i dopiero po czasie spokoj i tak miewa kilka razy w dniu.
Acha z nowości to wiecie co-Amelcia pije mleczko NAN2 hura i tez dlatego mnie tu nie było z 3 dni znow bo ją katowałam tak jak wam pisałm ze za nia sie wezme po naszym powrocie z wakacji i jestem konsekwentna-darła sie przez ostatnie 3 dni po nawet 2 godziny bez ustannie ze chce mleka z piersi a ja twardo ze nie. Podgrzewałam co pewnien czas to mleko nan bo zauwazyłam ze jej podchodzi takie cieplusie i w koncu zaczeła pic, raz to juz na spika ze zmeczenia po długotrającej histerii a teraz dzis piła juz 5 raz nana2 i nawet lubi z kleikiem ryzowym słuchajcie wiecją tak ucze ze ok 18.30-19.00 dostaje pierś bo nie chce konczyc jeszcze karmienia piersią zupełnie a potem przed samym juz spaniem ok. 21.00 daje jej NAN2 z kleikiem ryzowym i wypija 210ml szok co nie?
Ale ile ja łez wylałam przez te jej histerie ale teraz wiem ze dzieciaczki poprostu cwane sa i te z was ktore maja jakies problemy z karmieniem dzieci albo usypianiem to poprostu musicie sie zawiąść i podjąc jakis krok ze bedziecie konsekwentnie czegos wymagac od dzieci i tyle.
Zobaczcie ja 3 dni sie męczyłam ale całe 3 dni i ciekawe ze nagle histeria jej minęła odruchy wymiotne mineły i co nagle nan smakouje hi hi hi. pije chetnie i sama rączki po butelkę wyciaga..,no wiec piersia karmie tylko jak sie przebudzi w nocy,rano i na wieczor a tak raz nan do poludnia i drugi przed spaniem,oprocz tego obiadek i deserek nieraz ;)
KINGAS wiesz co nie wiem czy to jest sens teraz kupować taka matę? to dobre jest tak miedzy 3-7 miesiącem zycia wydaje mi sie bo zaraz ci Miłoszek zacznie raczkować,wtawac interesowac sie róznymi rzeczami po mieszkaniu buszowac i nie bedzie juz chciał na tej macie tak lezec. Zastanow sie czy to jest teraz sens, naprawde ja mam pozyczona ta mate od szwagierki bo jej córeczka jak skonczyła 7 miesiecy to na macie juz nie chciała lezec tylko zasuwała po całym mieszkaniu i wszystko ja interesowało tylko nie lezenie na macie ;)
KATELAJDKA takie sliniaki z rękawkami są tez w H&M ja i Magdzinka tam kupilysmy hi hi i chyba KMINEK tez tam kupiła bo własnie z tym snoopim mam tylko ze rózowym ;)
MAGDZINKA domek z bali super, my myslimy tez o domu na stelarzu drewnianym bo męza kuzyn takie buduje ale to za jakis czas narazie złozylismy dokumenty o wykup naszego mieszkanka na własnosc mamy pewne plany i tak sobie kombinujemy hi hi
LUTOWKI acha zapomniałam wam lutowki napisac ze polecam wam niedługo pomyslec o zaopatrzeniu sie w takie śpiworki do wozkow na jesien-zime super sprawa, te piekelne koce nie spadaja jak dzieci fikaja nozkami i nie wpadaja w błoto poza tym dzieciaczkom jest ciepło i przytulnie, ja własnie dziś zamowiłam sobie na allegro taki włąsnie śpiworek bo na allegro najtansze jeszcze są bo jak sie na nie za miesiąc czy dwa sezon zacznie to kosztuja ok 100-120zł a ja kupiłam za 70zł :) juz w Poznaniu w skepach sa teraz po 120-150zł ;). Zaraz wam podam linka do tego którego ja zamowiłam
http://www.allegro.pl/item223606831_spi ... ocja_.html