Kajunia25,
Małgorzatka wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku waszych pociech
HaRe powodzenia na wizycie u teściów
Kminek, Karolas gratulacje dla Piotrusia za siedzenie i Amelki za raczkowanie
Joasia dopiero zaczyna raczkować, a właściwie pełzać i to tylko wtedy gdy nie ma blisko zabawek. Najpierw wyciąga rączki do przodu i jak stwierdzi, że nie sięgnie zabawki to podnosi nonono , robi "kroczki" nóżkami i odpycha się nimi do przodu i jedzie brzuchem po dywanie hihi do upragnionej zabawki
A ząbków u niej ani widu ani słychu
Mamcia świetne minki Julcia stroi
To Joasia w ogóle nie je tyle co Julcia 100ml 5x dziennie
Ona rano i w południe je cyca i czasami trochę owoców w międzyczasie, potem obiadek najczęściej pół słoiczka lub 3/4, potem owoce - też tyle samo co obiadku, no i wieczorem 2x cyca. Trochę się tym martwiłam, że to mało i że w ogóle kaszek nie je ale już mi przeszło, skoro dobrze przybiera na wadze.
Karolas ja niestety mam taki śpiworek , bo zimą Joaś już w nim jeździła na spacerki, a jest na tyle duży, że i na tą zimę będzie dobry. Masz rację to super sprawa, bo jest cieplutki i nic nie zawiewa tam dziecku i można tak ściągnąć sznureczki, że zrobi się taki jakby kaptur na główkę. A dlatego piszę, że niestety taki mam, bo nie mogę kupić sobie nowego takiego jak podałaś w linku , bo one mi się bardziej podobają, tzn kolory. Ja mam szary, taki bury bleee