Asiula- dzieki Bogu Emi byla w foteliku - czasami slyszalam, ze mamy nie sadzaja dzieciaczkow do nich.. i szkoda myslec co by było..

trzymajcie sie cieplo i bezpiecznie!!!
MAdziorka- super ze Leos takCi pospał! A moj miał wlasnie w nocy marude- niewiem co go tak meczyło, ale było nieciekawie.. Az Kzysia wyprowadził z rownowagi, bo on taki wymeczony.. Mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej... Bo jak nie.. to sie pogniewamy
Kamilko ten Twoj Bąbel to wykapana Mamcia- nie ma co! Piekny
Zazdroszcze wam tego spotkania..Tez bym chciała taki zjazd zrobic.. tyle ze ja to bym miała daleko...
Bylismy dzis u Pani Doktor.Tak sie z Kzysiem wscieklismy ze szok..

Nie byłonaszej wiec przyjeła nas inna.. I była dla nas tak opryskliwa, tak wredna..JEstesmy młodymi rodzicami - no i co? Dbamy o naszego Bąka, kochamy, czekalismyna niego z radoscia i chcemy miec ko;lejnego takiego.. A ta Stara nonono mysli, ze jak Młodzi , to moze sobie pozwalac na docinki i chamskie uwagi.
Stawiam piwko ( dla Mamusiek ccyckowych karmi ) bo Moj Babel wazy rowne 5 kg!!!

Kolos mi kiełkuje pod nosem hihi
Krzys pojechał dzis na druga zmiane, jestem w domu sama z Miskiem.. I czeka mnie pierwsza kąpiel! Strasznie sie boje.. ale jakos damy rade - mam nadzieje. Juz sobie obmyslilam jak to sobie poukładam, cyk cyk,ciach ciach.. A jak bedzie kiepsko to wrzuce z kubkami do zlewu hihi

nie no zarty głupie mnie sie trzymaja..
A jutro jedziemy zobaczyc wozek -x- landera.. Kamilko, Ty masz 4kołowca? Bo ja wypatrzyłam takiego fajnego na allegro, uzywanego, ale super.. I musze tego swojego opchnac, bo szlag mnie trafia jak tylko na niego patrze

Jestes z tego swojego zadowolona? Jak sie sprawdza na nierownym terenie? Bo moj to typowo "miejski" i nie idzie potelepac sie z nim po łąkach czy lasach...
Uciekam bo mi sie bob przypali

Buziaki!