Hej, hej ...
Moi chłopcy śpią a mnie obudziło pragnienie więc popijam soczek i pisze, zaraz potem z powrotem wskakuje do wyka!
SANDRUSIA)) Fajne zdjęcia i jaki nowoczesny plac zabaw. GRATULACJE zębolka!
katelajdka pisze:JA też jeszcze nie mam i wcalę nie tęsknię!!
A ja tęsknie ...co bym dała, żebym okres dostała...ale mam tak jak
karolas pisze:ze z 5 dni przed miesiączka straszną mam handrę, wkurza mnie wszystko i wszyscy i w nonono głowa i brzuch i krzyż masakra i tak dziwnie bo to nawet tydzien przed miesiączka mam a w miesiączke na poczatku i potem juz wcale prawie dziwoląg ze mnie.
też zdycham i wszytsko mnie boli ... Przed ciążą to nawet w pierwszy dzień nie chodziłam do szkoły i pracy czasami też ...bo mdlałam i wymiotowałam!
karolas pisze:jak to mówią dał Bóg dzieci da i na dzieci wszystko :)
To mnie naprawdę podbudowało. Jeśli Bóg chce to da dzieciątko i ja mam je przyjąć i kochać ... tak zrobię, dziecko jest darem! Będzie ciężko ale damy rady.
Iza@ Trzymaj się i jak już do tych Niemieć wyjedziecie, to pamiętaj, że nie tylko Oskar jest ważny ale i Ty i Mirelka ... Mam nadzieje, że faktycznie się wszystko ułoży i poprawi między Wami, skoro będziecie już na swoim i nikt nie będzie się wtrącał!
Wszystko pozałatwiaj i nie stresuj się że nie zdążysz... będzie ok!
ania0807 Jestem w
No to poważnie, ale jaja ... Tak, że wiesz, wszystko się zdarzyć może ... O rany, rany ... I co z tą dziewczyną urodziła zdrowe dziecko i poukładała to sobie jakoś wszystko? Ochłonęła czy już całkiem zdołowała sie?
Najlepiej, że ja już nie karmie piersią, a jak jeszcze karmiłam to i tak powinnam okres dostać co od 3-4 miesięcy dokarmiam duużo piersią ... a tu nic!
śpiworek Ja mam śpiworek od teściowej, stary bo stary ale da się coś jeszcze z niego wytrzasnąć na razie nie muszę kupować...
Ale u nas już jesień dużymi krokami idzie. Wieczory zimne i ranki też, teraz tak zerkam, że szaro i buro się już zaczyna robić, mgła zasnuwa okolice i jak na jakiś strasznych bagniskach to wygląda .... Wieczorami też już te mgły są u nas... Oj idzie pani jeśnień ... Ale ja się nawet trochę ciesze...
Dziewczyny Licze na wasze wsparcie w kryzysowych momentach ... najbliższy w poniedziałek ... przed testem i badaniem krwi...