Hej Dziewczyny!!
kasia1983, u mnie jest bardzo podobnie. Maluszek prawie cały cały czas śpi, jest super grzeczny. (Obym go nie przechwaliła
). Ale tez ma problem z gazami. Podałam mu wczoraj herbatke koperkowa i jakby lepiej. Dalej sie pręży, ale juz nie płacze.
79anita, Słyszalam w szpitalu jak mwiła pielęgniarka jednej pacjetce, ktra nie chciała karmic piersią, zeby sciagała pokarm laktatorem. Ale nie wyprzniała piersi do końca, tylko tyle, zeby przyniosło jej to ulge. Mowiła, że pokarm utrzymuje sie max 5 tygodni jezeli jest odciagany tylko w taki sposb. Innych sposobw nie znam. Moja kolezanka, ktra nie chciała karmic piersia tez tak robiła, wiec to chyba jedyny sposb.
A decyzja jest jak najbardziej Twoja i nikt Cie za to potępiał nie będzie.
Nie łam sie i powodzenia.
A na te kolkę to moze sprbuj podac Kacprowi te herbatke koperkowa z Hippa. U nas zadziałała juz po pierwszym podaniu. Mozna ja dawac dzieciom od pierwszego dnia po urodzeniu.
moje kochane!!!
nie załamujcie się!!!
Yvone, rozumiem Twoje zniecierpliwienie i przemeczenie ciążą. Ale zobaczysz, że jak urodzi sie w końcu ta istotka, na ktora tak niecierpliwie czekałaś, to uznasz, ze było warto. Warto było czekac, warto było sie martwic, warto było cierpiec. Dla niej. Macierzyństwo to jest tak wspaniałe uczucie, jakiego nigdy nie znałam. Kochałam to dziecko juz jak było we mnie, ale jak sie pojawiło na świecie, to dopiero w tym momencie poczułam co znaczy Miłośc Matki do Dziecka.
Najwspanialsze uczucie pod słońcem!!!!