Witam!!! Ja też wczoraj byłam w szpitalu z plamieniami - na szczęście wszystko ok-ale niestety w karcie mam wpisane PORONIENIE ZAGRAŻAJĄCE - dostałam dodatkową dawkę luteiny (brałam od tygodnia 1x dziennie teraz mam 2x). bardzo sie boję że nie uda mi się donosić mojego dzidziusia
dołączam i ja do kwietniowych mamusiekpo "pierwszym strzale" termin 03.04.08.
dawno mnie tu nie bylo - wystraszylam sie strasznie historią K@tki tak się zryczałam i strasznie to we mnie utkwiło - ze obiecalam sobie ze więcej tu nie zajrzę ale cheć pochwalenia się szczęściem wzięła górę.
K@tk@ nawet nie wiesz jak dobrze Cię widziec w formie - to daje nadzieję
bużki
Witajcie! Ja na razie tak skromnie tylko się przywitać. Robiłam wczoraj teścik i wyszły mi dwie kreseczki. Wstępny termin mam na 19 kwietnia. Zamelduje sie tak już poważniej po wizycie u ginekologa czyli nie wcześniej jak w następnym tygodniu. A więc do sklikania.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, 10:37 przez Joanna24, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajcie kochane,
to i ja nieśmiało się melduję na kwietniowych mamusiach, miałam się zameldować dopiero po wizycie u gina ale że ona dopiero 7 września, bo mój lekarz jest na urlopie to nieśmiało wkraczam do Was teraz...
orientacyjny termin spotkania z maluszkiem to 11.04.2008.
Buziaczki
aha, gratuluje Wam kochane cudownych skarbów pod serduszkiem
hejka trzymam goraco i mocno kciuki za meggi_24 wszystko bedzie dobrze !!!!!!!!!!
ja wczoraj powiedzialam w pracy o i wszyscy sie bardzo ucieszyli juz mi nawet stroje ciazowe szykuja hehe
witam wszystkie nowe ,kwietniowe mamuski
[ Dodano: 2007-08-15, 12:43 ]
Myszka_ pisze:orientacyjny termin spotkania z maluszkiem to 11.04.2008.