Witam wszystkie nowe przyszłe mamy, aż miło się robi od tego, że jest nas coraz wiecej.
Kilolek ja mam wizyty jakoś co 3 tygodnie, teraz jak byłam 2 marca i wypisała mi moja gin skierowania na badania to kazała mi przyjśc 26 marca, poza tym u mnie nie ma problemu z wizytami, a chodze normalnie na NFZ. W przychodni maja zasadę taką, że kobieta w ciąży ma pierwszeństwo i jak bym nawet nie miała wizyty umówionej to i tak muszą mnie przyjąć. Może powinnaś zorientować się u Ciebie czy tak nie ma??? Będę 3mała kciuki.
Co do pytań Pontoniczka to :
1 jestem w 7 tygodni9, termin mam na 3 listopada.
2 samopoczucie mam dobre, chodzę jeszcze do pracy i siedze przed tym nędznym kompem troche się obawiam, ale już poczekam na wizyte u gin i wezme zwolnienie.
3 co do objawów to nie mam prawie żadnycvh, no może troche przesadzam z jedzeniem hehe ale teraz to mi wolno
, czasami chce mi sie strasznie spać jak wróce po 8 godzinach z pracy no i chodze spać o jakąś godzine wcześniej
4 Wizyta była 2 maraca
5 O ciąży dowiedziałam się w 4 tygodniu jak mi się okres spóźnił
3 dni po moich urodzinach. Także wspaniały prezent na urodzinki
.
Mam pytanie do Madzi26; Magda czy od razu poszłaś na zwolnienie. Słszałam, że nie wolno dłużej niż 4 godzinki siedzeć przy komputerze. Kurcze a ja narazie siedze i to od kąd sie dowiedziałam czyli jakieś 3 tygodnie