Awatar użytkownika
sylwia.wk
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

18 sie 2007, 11:47

witam.wyszlo slonko wiec pojechalismy na zakupy , ktore sie udaly kupilam sobie bluzeczke i dorianowi podkoszulek i spodnie.
a piotr oferma gdy dzis pakowal sie w zakopcu w hotelu i schodzil po schodach spadl z nich a torby trzymal, rozwalil sobie glowe potem pakowal ludzi do przyczepy i znow walna w nia glowa.
juz w aptece zrobilam zapas wode ,plastry i antybiotyk krem na rany. ech z tym chlopem!

beatka papa wracaj szybko!

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2007, 13:16

hejka a u mnie dzis na noc jest pysia :-D :-D lidzia z seba sie bawia na weselu a my sie bawimy z pysia razem :ico_haha_02:
az mi sie niechcialo tam, siedziec :ico_noniewiem: atmosera koszmarna.........

Awatar użytkownika
sylwia.wk
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

18 sie 2007, 13:52

dziewczyny patrzcie jakie male cuuuudo

Obrazek

[ Dodano: 2007-08-18, 14:11 ]
i dorian w blocie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-08-19, 12:13 ]
witam. nie spac!!!!!!!!!!!!!
wczoraj wrucil piotr przywiozl oscypki i ciupage dorianowi poszlam mu zmienic ten opatrunek co rozwalil glowe masakra! az mi sie slabo zrobilo, a cap niepujdzie do lekarza!
teraz znow pojechal wozic ludzi a my popoludniu z dorianem jedziemy do mej rodzinki.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

20 sie 2007, 00:57

a ja sie bardzo zagadalam na gg z kumpela z niemiec :ico_olaboga:
kto jutro wstanie??????????

jutro dam foty pazurkow i moze cos z wesela

sylwia faceci tak maja ze nie chca chodzic do lekarza :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-08-20, 09:03 ]
na weselu bylo extra!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyszalalalam sie na maxa az mam dzis zakwasy!!!!!!!!!!!
bylismy taka paczka z meza pracy iec towarzystwo doborowe <zwlaszcza do kieliszka...panowie narzucili takie tempo ze o 21 mieli mocno w czubie i zona szefa zarzadzila godzinna przerwe ze oni bez wodeczki a my bez fajek :ico_oczko:
naprawde bylo fajnie,orkiestra itd ale wiecie co???
nie dopisali goscie nie przyszlo ok 40 osob!!!!!!!!!!! 3 stoly byly puste parze mlodej bylo tak przykro.zamiast na 120 wesele na 80 a jedzenie i wszystko bylo przygotowane :ico_zly:
i wiecie ja uwielbiam wies..ale ta wies <skala> pod ojcowem slynie z bujek i roznych krwawych zdarzen :ico_noniewiem:
i ktos ze strony pani mlodej zaczol sie rzucac do pana mlodego,jak sie dowiedzieli ze my tez z jego strony to zaczeli "szukac" i tak o godz 2 musielismy sie zbierac.. i wiecie co???
na domiar zlego temu mojemu przyjacielowi potargalam spodnie ze slubnego garnituru :ico_noniewiem: siedzielismy obok siebie i jak seba wrocil do stolika to chcialam go przesunac by jeszcze seba siadl kolo nas i go popychalam w bok i na lawce byl gwozdz...
w domu seba z kumplem wypili flaszke,my z jego dziewczyna po 2 drinki i naprawde sie tak zalatwilam ze szok :ico_puknij: mialy byc jeszcze tance w domu ale seba zgasil muzyke bo za glosno jak na 3:30 rano puszczalam :ico_olaboga:
na poprawiny nie pojechalismy bo nie bylo zadnego kierowcy

dominisia miala dopiero wrocic do nas wieczorem bo edith zabrala ja na wycieczke do tego miasteczka miniatur wiec w niedz poszlismy do znajomych na piwo a wracajac od nich jeszcze po drodze inni znajomi zaprosili nas na grilla

dawno nie mialam tak imprezowego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w domku przed wyjsciem

Obrazek

para mloda

Obrazek

w tancu z panem mlodym jego bukieck z marynarki przyczepil mi sie dokladnie tak :ico_haha_01:

Obrazek

jeszcze przed dziura w spodniach :ico_oczko:

Obrazek

seba,piotrek i szef z zona <tam za nami pusty stolik i jeszce 2 byly takie puste :ico_noniewiem: >

Obrazek

to ten kumpel z ktorym super sie bawie na imprezach.we wrzesniu za rok ma byc ich wesele

Obrazek

ok moze juz wystarczy :ico_szoking:

Awatar użytkownika
paulab
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

21 sie 2007, 09:51

hejka!ja tez mam mega lenia ,spac mi sie cos chce,kto wie czy dzis wczesniej nie wypije kawy ale wszystko sie na to zapowiada!wczoraj bylam w krakowie ,odwiedzilam tez lidzie i obie bylysmy zle a potem jeszcze pysia naadodatek moja mama ,tez byla zla!!!wszyscy normalnie wczoraj!!hehe ,a dzis tak jak lidzia mega len ,ale musze sie wzmuc i zaczac cos robic,bo denerwuje mnie widok wszystkiego wszdeedzie,a papiery meza,nie wiem ktore do wyzucenia i nie mam pojecia gdzie je piprznac!

[ Dodano: 2007-08-21, 09:49 ]
kupilam sobie wczoraj w koncu kostium kapielowy do niedzicy bedzie mysle potrzebny i lidziunia mnie meczyla by z nia pojechac na basen a ja stroju nie mialam

sprzedalismy w niedziele tigre jak bylssmy na koncercie dody i boys hihhi ale chlopaki smieznie tanczyli hheheheh,

teraz chcemy sobie zakupic seata tdi 3letniego i najlepiej czarny metalic

[ Dodano: 2007-08-21, 09:50 ]
moze wyjdzie cos z tego

lidzia sliczne zdjecia ,zlicznie wygladalas

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2007, 12:21

czesc dziewczyny .my w niedziele bylismy w inwałdzie i w wadowicach dzieciaki miały niezła radoche ,moj mati był tylko murem chinskim zawiedziony bo był za mały hehe potem wkleje wam fotki .ja wczorar wrociłam padnieta z roboty a dzis dopiero przed 12 zwlekłam sie z łozka i dalej mam lenia jak cholerka :-)

Awatar użytkownika
sylwia.wk
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 sie 2007, 12:22

witam.was w kocu jestem, troszke odpoczelam przez dwa dzi bo w sobote popoludniu bylismy u mej rodzinki , a wczoraj prawie od rana u piotra rodzinki, m.in. na obiadku, wiec dodo bawil sie z dziadkami ja odpoczywalam. hehe!
dzis jestesmy po spacerku piotr jezdzi nieposzedl do lekarza z ta glowa!
wczoraj w koncu wywolalam i odebralam fotki z wakacji i z zoo z przed 2-ch lat! hehe

a gdzie wy w niedzicy na basen???

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2007, 13:00

Obrazek
Obrazek
plac sw Piotra
Obrazek
Obrazek
no styknie bo moglabym wklejac i wklejac hehe

Awatar użytkownika
sylwia.wk
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 sie 2007, 13:10

suuper fotki my tez z kumpela sie wybieramy tam ale kiedy dotrzemy to niewiem. :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

21 sie 2007, 13:41

jeju to lenistwo jest zarazliwe.w domu mam syf az dziw ze daje rade w tym wytrzymac bo u mnie zawsze ma byc ladnie.ale od soboty nie robie nic....
ech lenistwo

Wróć do „Pozostałe”