mambii
co do zasilku po L4 to wiesz u mnie np. L4 konczy sie jakos 16 wrzesnia i juz pod koniec lipca zalatwialam wszystko - teraz mam spokoj bo ZUS w przeciagu 2 tyg. podjal decyzje i przydzielil zasilek na 2 ms

lepiej to zalatwiac wczesniej, bo z papierami to roznie bywa ja musialam dostarczyc druk N9 od swojego ginekologa plus wypisy ze szpitala i to wszystko plus druk N10 wypelniony przez kadrowa z pracy zostalo wyslane przez nich do Zus-u .... nie mialam zadnej komisji ani innych problemow - ogolnie mozna stwierdzic , ze to formalnosc - jesli faktycznie masz dobre papiery...
ja tez jestem po wizycie u swojego lekarza - niestety nie mialam robionego usg, ale 30.08 ide znowu

wtedy moze mi zrobi mialam robione KTG , bo mam delikatne skurcze i dostalam luteine dopochwowo na 2 tyg i magnez w mega ilosciach

no i musze duzo lezec... ale wogle mi to nie na reke, bo remont trwa, ciagle gdzies trzeba pojechac zalatwic, no i przede mna zajecia w szkole rodzenia - o ile lekarz wyrazi zgode

oby tak - choc pewnie cwiczenia bede musiala sobie odpuscic.
Pozdrawiam Wszystkie brzucholki paaa
a to moj brzucholek - zdjecie z przodu , wiec słabo widać jaki jest spory - w kazdym badz razie zadyszke mam niezła a i schylanie odpada