zazdroszcze dziewczynom spotkania, kurde od nas z watku zadna nie mieszka w moich okolicach

nawet nie mam gdzie jechac zeby do której po drodze było...
Ejjj jak to żadna, Ruda to znowu nie tak daleko, to tu nie pisz że żadna nie z okolic
To witajcie dziś
Mam chwile, Dominik własnie pojechał na działkę, ładna pogoda poza tym koncówka wakacji, niech korzysta jeszcze bo zacznie się szkoła to

ja nie wiem, podobno znajome mamy starszaków mówią że trzeba tak w I klasie poświęcić ok 2 godzin na pomoc przy nauce, pewnie bajki i komputer pójdzie zupełnie w odstawkę.
No Kinga spi od wczoraj od 23, tylko raz jadła o 7:30, bo tak sie budzi mniej więcej, czasem troszke wcześniej i śpi do południa, ale za to chodzi późno spać, raz tylko się zdarzyło że zasnęła o 21, tak to 22-23.
Nadal karmię, juz nie myślę czy za mało, czy starcza, czy najedzona, przybiera dobrze więc chyba coś tam je, daje jej tylko raz butelke w ciągu dnia późnym popołudniem aby na swój maraton cyckowy była ciut bardziej najedzona, bo ona tak od 21 jest już tylko przy cycku aż do uśnięcia, siedzę z nią tak z 1,5-2 godzinki, obstawiam się pilotami i ogladam.
Dobra to popisałam trochę
Gosia dla Hubercika

:ico_prezent:
Pa