Jasnie pani jest nas dwóch: ja i mój brzuch

Ps nie wiedziałam ze jestes z Kaśka nimfomanki hiihiihihih
Sandrusia nie wiem do kogo mały podobny

Fela nie tłumacz sie ze Paweł film zapuścił

a rób se co chcesz tylko nie wyjeżdzaj...zycie straci dla mnie smakja wlasnie chce byc kelnerka
to sie wymieniamy, bo moj ospalykubie to się marzy taka babka, na rybach się zna i seksić sie lubi
sie nie dziwiezycie straci dla mnie smak
acha!! co dwie glowy to nie jedna!! jak masz bialy zwirek to wymien na czarny, a azotany to z kupekkuba mi coś jeszcze bredził o azotanach i brudnym żwirku, jak go masz oczywiście
jo zawsze diobel do tych spraw, ale zeby od razu od nimfomanek wyzywalino i co cie tak wzięło na sexy? czy ty masz tak od zawsze?
bo ja stary rybak jestemty to naprawde znasz sie na tych rybkach
za mala jeszcze... nie mam programu na pol zaladowania pralki nad czym ubolewammusisz Luśce zrobić jak podrośnie albo teraz ją wrzuć, ale bez wstępnego
we wszystkim taka oszczedna... bo ci pajeczyną zarosnieak można mieć taką chcice na sex?
to faktznowu trzy strony o jego nonono bedziecie truc
wstyd się przyznać, ale pajęczyna już jest, na kuby członka można spokojnie wołać "pająk chwat wszystkich brat"bo ci pajeczyną zarosnie
no i kto tu cos o nimfomanii mowil? a meza wlasnego od pajakow wyzywawyślij nam na pw...albo chociaz mi
szukalam ciuchow a potem to czego popadnieJasnie Pani :), czego ty szukasz na alegro? ja tego na pewno nie kupie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość