Kurcze ale wiadomości
Gosiu wielki buziak dla Ciebie, kochana ja myślę, że wszystko będzie ok z Tatusiem, mam taką nadzieję
Anetka buziaczki dla Joachima z okazji 5 miesiąca
Joluś wielki buziak dla Hubcia niech szybciutko zdrowieje
Anetko ja też mam Gusia i mnie strasznie wkurza to, że strasznie się wkłada zakupy do kosza pod wózkiem
Buziaczki dla Tomeczka, niech mu ta gorączka szybko ucieka, Aniu a może Wam się termometr popsuł ??
Chloe mi kiedyś Mery powiedziała, że na głównym forum na dole po lewej stronie jest takie coś, oznacz jako przeczytane, jak to zaznaczysz, to na jakiś czas komunikaty zanikną
my po wizycie u p dr, Jaś waży tylko 6 kg przez 3 tyg "przytył" 200 d jestem załamana, ale p dr powiedziała, że rozwija się rewelacyjnie i niejedna mama mogłaby nam zazdrościć takiego dziecka, co mnie ucieszyło, powiedziała też, że Jaś już chce wstawać i za kilka miesięcy będzie chodził i powiedziała jeszcze, że przez to, że jest taki ruchliwy to spala kalorie i jest chudy
no i miał stulejkę i powiedziała, że w ostatniej chwili przyszliśmy, bo normalnie chirurg go czekał, a pani pociągnęła za skórkę na siusiaczku i się odkleiło, a Jaś był bardzo dzielny i nawet nie płakał, ale ma czerwonego siusiaczka teraz
no i jest już ząbek nareszcie ale jeszcze idą kolejne 2 ja chyba się wykończę
no to chyba wszystko jak coś pominęłam to bardzo przepraszam ale normalnie padam na pyszczek, dziś Młody prawie nic nie spał w dzień i teraz wreszcie zasnął i ja też idę spać
buziaczki dla wszystkich dzieciaczków i kolorowych snów