Dziewczyny ja koło rdzę 100% miałam takie zwykłe kąpielowe za 3,5 z carrefouru dmuchane i byłam bardzo zadowolona!!!!!! Nie wiem jak bym poradził sobie bez niego, bo bezpośrednie siadanie na ranie, to dla mnie było jak ponowne skurcze porodowe

więc kółko polecam napewo!!
Tantum Rosa równiez jest godny polecenia. Ja się podmywałam 2 razy dziennie. Jedna saszetka na pół litra przegotowanej wody, ja zuzyłam chyba z 10 saszetek i bardzo się cieszę. W szpitalu rzeczywiście nie ma jak tego uzyć..ale ja wynalazłam patent!! (juz kiedyś o tym pisałam) Rozpuszczałam to z półlitrowej butelce po wodzie w korku zrobiłam dziurki i polewałam się taką sikawka! Super sprawa

Wygodne w uzyciu, bo ja np. nie umiałam dokładnie się umyć, bo póki "doniosę" roztwór na dłoni, to on mi cały uciekał pomiędzy palcami:) Takze taki sposób będzie wygodny takze w szpitalu :) zwłaszcza, ze pierwsze dni są najwazniejsze, zeby przemywać ranę, zeby szybciej się goiło i zapobiegło przedostaniu się bakterii. A! I zeby to nie było takie zimne, na 3 minuty przed uzyciem wstawiałam pod kran z ciepłą wodą