Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

24 sie 2007, 12:24

Witam cieplutko :ico_oczko:
oo iza wreszcie jesteś, to się wyśpij Babosko i pisz jak tam wrażenie...odpoczęliście troszkę?

U nas zapowiada się ładna pogoda zale nie za gorąco czyli tak jak lubię, czeka nas długi weekendzik czterodniowy...więc chcemy gdzies wyjechać :ico_oczko: najprawdopodobniej nad morze :ico_haha_02:
Antolek ma się dobrze coć ostatnio kręci się w nocy, to chyba trójeczki sie przebijają...
...a mi się ostatnio marzy drugie dzieciątko.... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
...ale to jeszcze nie czas, zresztą nie możemy narazie, cały czas biorę proszki .
Tak wogóle coraz lepiej sie czuję... :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-08-24, 12:28 ]
diem już chyba szybuje..................... :ico_haha_01:
Kristi cieszę się że masz taką cudowną babunię :-)
ale wiesz powiem Ci że ja też boję się żeby mój Tolek nigdy nie poczuł się odrzucony...normalnie nie powinnam się tego bać...

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2007, 20:20

dobry wieczór
widzę że u nas znów ucichło ....
ja padam ... Malwince przebijają sie "3" i "4" - ma biegunkę ... i jest nieznośna - na okrągło płacze ... przez cały dzień spała dziś tylko godzinke - a wstała o 5 - na szczęście juz śpi. Dałam jej panadol i wysmarowałam dziąsełka żelem .... zaraz położe Kacperka - dam im kaszkę do wypicia i idę do łóżka ... bo ciężka nocka się zapowiada .... :ico_noniewiem:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

24 sie 2007, 20:28

Aginka, trzymaj się i ucałuj maluchy, może Malwince niedługo minie :ico_noniewiem:
Mój brzdącek jeszcze nie spi, tylko bawi się z tatą na ogródku, mnie coś głoa boli, jestem chyba zmęczona, na szczęście weekend długi przed nami, więc sobie troszke odpoczne :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

24 sie 2007, 21:17

Aginka ja też miałam ostatnie 2 nocki ciężkie ,Adusi się przebija lewa górna jedynka i dwójka :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2007, 09:31

dzień dobry ...

no była fatalna nocka ... ale nie przez Malwinkę ...
Mój Idiota rozwalił samochód :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: co prawda jeszcze go nie widziałam ale podobno - cytuję " nie za bardzo" - co gorasze zrobił to "po pijaku ".... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: no i co z wyjazdem ???? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

25 sie 2007, 10:45

Aginka :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
A Dla twojego należą się :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :wpale: :wpale: za to że "po pijaku " :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2007, 13:03

justyna25, wiem wiem... ale uwierz mi - nie mam na niego zadnego wpływu - mnie i moje słowa traktuje jak powietrze .... idiota i koniec ...

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

25 sie 2007, 13:07

Aginka oj wierze ci wiem jacy potrafią być faceci :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2007, 14:09

Witajcie
U nas pogoda piekna,sloneczko i moje pranko juz sobie wisi zmienilam posciel :ico_oczko:
POzatym to Nicole teraz sobie spi,usnela w aucie bo bylismy poogladac stoly bo chcemy sobie zmienic stol w stolowym mamy jasne meble a czarny stol nie za bardzo pasuje :ico_noniewiem: Ale nie znalezlismy nic fajnego,pojedziemy jeszcze troche dalej do Marktoberstdorfu i tam moze cos znajdziemy.A tak to nic nowego,wkorzyla mnie troche moja tesciowa i maz.. :ico_zly: Bo tesciowa powiedziala ze Nicole przed naszym urlopem byla szczuplejsza a teraz niby po urlopie to przytyla.. a moj maz jeszcze dodal oliwy do ognia ze ja tylko pcham jedzenie w mala a tesciowa ze nie mozemy jej tak duzo do jedzenia dawac.... :ico_zly: :ico_zly: A ja dogryzlam mojemu mezowi ze teraz tak mowi bo jego mama tak powiedziala a go zatkalo.. i powiedzialam ze ja wiem ile i co i kiedy mam dawac malej jesc i bylo koniec tematu ale przykro mi sie zrobilo bo oboje na mnie tak naskoczyli.. a ja wcale jedzenia w mala nie pcham.. mala je 5 razy i to po troszku tak jak mowil lekarz i na tym punkcie mojego meza za chiny nie umiem zrozumiec...... A zaraz i my zjemy obiad dzisiaj bedzie Lassania pycha :ico_oczko: Ale z mezem juz sie dogadalam i jest ok,denerwuje mnie tylko najbardziej fakt ze on zawsze przyzna racje swojej mamie a za mna to rzadko pojdzie mam na mysli ze mi rzadko racje przyzna taki synus mamusi :ico_zly: :ico_zly: A tesciowej to tez nie umiem zrozumiec czasami.. Czasami mysle ze to w porzadku babka, fajna babcia Nicole a z drugiej strony sie miesza na kazdym kroku i chce nam mowic co mamy robic.. i badz tu madry.. oh juz lepiej nie mysle.. Wazne ze Nicole jest grzeczna i spokojna dziewczynka moja kochana malutka :ico_oczko:

Aginka wspolczuje ci takiego chlopa..(Idioty) jak on tak mogl po pijaku auto rozwalic ah szkoda gadac.... po prostu szkoda mi cie :ico_noniewiem:

Maggie ja tez niechce i nie powinnam sie bac ze Nicole poczuje sie odtracona bo ja nigdy jej nie odtrace i bede kochac moje dzieci jednakowo bez zadnych wyroznien i wiem to juz teraz

A teraz lece na ten obiad bo mi sie moja Lassania spali.. ok napisze jeszcze pozniej buziaczki dla was i milego dzionka paa

[ Dodano: 2007-08-25, 14:12 ]
Aha a dzisiaj tez kupilam mojej malutkiej Slodkiej Nicolce taki maly stoliczek bo krzeselko juz ma i teraz ma i stoliczek i krzeselko takze sobie bvedzie siedziala i malowala ciekawe jak sie jej to spodoba bo uwielbia sie bawic dlugopisami wiec zobaczymy ok wpadne pozniej papa

[ Dodano: 2007-08-26, 11:34 ]
A co z wami?????
Dzien dobry mowie przy niedzieli
Malutka zasnela i mam czas chwilke zeby cos poklikac .. bo tylko chwilke bo musze obiad robic.
OK widze ze was niema :ico_placzek: to ja tez uciekam nie bede sama was zanudzac mamy piekna pogode,super upal ale juz powoli zachciewa mi sie zimy hehe No nic jeszcze troszke posiedze na kompie a potem szybko do obiadu ale nie mam az tak duzo do roboty.. no to milego dnia paaa

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 sie 2007, 13:20

witajcie..kurcze..po prostu nie mam kiedy was doczytac!!!! :ico_olaboga:

Kristi, super ze juz wrocilas..mam nadzieje ze pobyt w Polsce się udał..a ty jak się czujesz?? masz już brzuszek??
Aginka, współczuję....przykro mi
Maggie, milego odpoczynku..

a u nas wszysto ok
Mati jest mamisynkiem..tuli sie i nie chce isc do nikogo na rączki..płacze jak wyjde do drugiego pokoju :ico_olaboga:
poza tym zaczął pic mleczko..hurrra...mamy 9 ząbka!!!!
i co najwazniejsze slicznie spi
codziennie o 12 i na 2 ha!! :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-08-26, 20:30 ]
dziewczynki..czytam was czytam i nie mpge doczytac
sliczne foteczki wszystkich skarbów...ale te nasze dzieciaczki sa cudne

Iwonka az sie trzęsłam jak przeczyta am twojego posta!!!!! mam nadzieje ze juz sie lepioej czujesz!!! pami etaj ze ty jestes najwspanialsza matusi a na swiecie !!!!! mati tez czesto sobie paluszki przygniata...w zyciu bym nie pomyslala ze to moze sie tak skonczyc

mati oststnio jak bylismy nad morzem stłuł lampke nocna..byl caly w szkle...ale nic mu sie nie stało..a moglo sie naprawde zle skonczyc
:ico_olaboga:

widze ze wszystkie nasze dzieciaczki do łobuzują ze hej!!!

dobranoc wam zycze i teraz juz postaram sie byc na bieżąco
pa

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”