ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2007, 10:52

witajcie...teściowie porwali moja kruszynkę na spacer...mam czas na pozmywanie podłóg w spokoju...
..ale rano była chaja o ty czy maja wziac mała czy nie, nienawidze, jak ktos decyduje za mnie i za moje dziecko....

dobra lece, dzis znow pewnie bede pustki...
miłego dnia...
narta :516:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

25 sie 2007, 10:56

a ja lece sie kimnąc hehe

[ Dodano: 2007-08-25, 10:57 ]
http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994
hehe :evilbat:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2007, 11:11

witam witam i o zdrowie pytam :-D ja też na momencik i uciekam :-D prasowanko!!! :-D
mój D. poleciał juz na spotkanie :ico_zly: więc co??? znowu sama !!! z Hubertem rzecz jasna ..jego nie wziął ze sobą :ico_noniewiem: :-D młody przysnął więc mam tą chwilkę :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 sie 2007, 11:36

cześć czołem kluski z rosołem :-D
my zaraz zmykamy na spacerek. W końcu jakaś normalna pogoda. Zastanawiam się tylko w co ubrać Alunię. Wczoraj po selekcji okazało się żę większość rzeczy ma za małych lub na styk a rzeczy dobre są w praniu albo mokre.............. chyba będzie trzeba na zakupki znów jechać.

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

25 sie 2007, 11:52

KUlka, to mój mężulek wyczarował ja to się nie znam na tym :ico_wstydzioch: ale chyba na photoshopie???

ufffff przeczytałam zaleglości - ale tylko na tym wątku :ico_olaboga:
i ja się potem dziwię że nie mam kiedy sprzątać :-D :ico_oczko:

lecę może jeszcze coś zdążę zrobić puki mała spi.........

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2007, 12:39

Hej ho, hej ho!!!
Nocka u nas ok, choć Hania z racji wieczorego postu...budziła się 2razy...no cóż...Ale dziś ok, wesolutka...podniosła nogami przewijak! i unosi głowę coraz częściej :-D No i marudzi...Jakby nie chce jeść i w ogóle jakaś płaczliwa bardziej...wrrr...

No co do tego, że dzieci nie znają smaku to ok. Ale ja widzę po mojej bratanicy, że jak ma jeść słoiczkową breję to nie chce, a normalnie ugotowane jedzonko wcina, aż jej się uszy trzęsą, choć też za bardzo to nie przyprawione. Ale ma lepszy smak p prostu bo ze słoika wszystko smakuje tak samo..

Jagódka udanej imprezki!!! i nie myśl za dużo o dzidzi...nic jej nie będzie!

Anza no super te fotki!!! a gondola to chyba faktycznie mała, bo wzrost to Igusia ma normalny...ale waga :ico_szoking: Kurczę, czy tylko ja mam w domu calineczkę???

Doris dobrze wiedzieć, że nie trzeba się martwić...ale szkoda że Cię nie bedzie. Już Ci współczuję nadrabiania zaległości...

Ladybird23 nikt tego nie lubi...ale pomyśl-masz dzięki temu chwilę spokoju :ico_oczko:

Gosiu no jesteś wreszcie...wczoraj jakoś myślami tam u Ciebie krążyłam...się zastanawiałam jak tam u Was...Oj Ty mój samotniku...trzymaj się!!!

Ewcik ciesz się, ja lubię zakupy, szczególnie dla Hani...bo się nie wściekam, że wszystko na mnie za małe... :-D Ja na szczęście mam szuflady pełne... :-D aż za...

Zaraz muszę się pakować do teściów...Nie chcę...Bo już mam na nich nerwa...ciekawe, czy teściu będzie? :ico_noniewiem: jakoś mi nie zależy. A teraz będą udawać kochanych dziadków :ico_zly: a teściowa chciała, żebyśmy my do nich przyjechali, bo chciała się na wsi pochwalić, że jest babcią! :ico_puknij: wariatka!!! to nie chce zobaczyć wnuczki bo tęskni, tylko chce przejść się z wózkiem, żeby wszyscy ją zobaczyli :ico_zly: ja tego nigdy nie zrozumiem...rozpacz...no ale jechać muszę, bo wypada...no i to w końcu J rodzice...a, jakoś zniosę te 4godziny...zawsze mogę się wyłączyć ze słuchania i skupić na Hance :-D
Dziś wejdę dopiero wieczorem...to zmykam!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2007, 14:29

CZESC MAMUSKI prosze o pomoc moja niunia robi kupki co 2 dni,czasami normalnie i nie stwarza jej to problemu,ale wczoraj horror :ico_olaboga: strasznie sie meczyla :ico_olaboga: daje jej herbatke koperkowa,masuje brzuszek robimy rowerek,jak jeszcze moge jej pomoc prosze was o rade :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anza

25 sie 2007, 14:36

zborra, ja też bym chciała calineczkę ! :ico_sorki: bo jak mam nosić mojego kluska to normalnie ręce do ziemi mi się wyciągną niedługo a kręgosłup to się wygnie do tej ziemi :ico_noniewiem: :ico_olaboga: :ico_oczko:
Iguśka też coś marudzi ostatnio tylko nie wiem czy to nie od szczepionki, bo byliśmy w czwartek i chyba od tego momentu tak marudzi że ojjjjjjjj drze się, przy cycku 3 min i płacz, spać nie może a raczej zasnąć popołudniu to :ico_olaboga: :ico_placzek: już nie wiem czy to kolki nas teraz dopadły :ico_noniewiem: w 4 miesiącu :ico_szoking: czy to jednak ta szczepionka, ale po szczepieniu to już jej chyba powinno przejść??????

a oto Królewna na grilu :-D
Obrazek

[ Dodano: 2007-08-25, 14:47 ]
Frydza, ja niestety innych sposobów już nie znam :/ a może na brzuszku ją kładź częściej?????? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-08-25, 15:00 ]
coś się rozkręciłam ze zdjęciami :ico_oczko:

oto mój pyziaczek kochany:
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2007, 16:36

frydza ja na ból brzuszka smaruje mascia majerankowa dookoła pepka i robie masaz, a poza tym espumisan, ale on raczej na gazy niż na kupke...mysle ze masaz najbardziej wskazany i podoszenie nóżek do brzuszka..a tak wogóle, na ból brzuszka raczej herbata rumiankowa, a na gazy - koperkowa...

ja tylko na chwile zeby juz zerknać co u was, ja w kuchni pichce na grila, a mała na macie ślicznie sie bawi...czasem jest taka słodziutka uśmiechnięta, a czasem, jak ma tą kolkę taka maruda... :ico_noniewiem: kocham ją bardzo :ico_wstydzioch: :-D

[ Dodano: 2007-08-25, 16:37 ]
anza a Igunia śliczna, a gdzie kupiłaś taki fajny berecik??

Awatar użytkownika
anza

25 sie 2007, 17:01

aaaaaaaaaaa Frydza, przypomniało mi się!!! ESPUTIKON - kropelki, podobno rewelacyjnie działają......

[ Dodano: 2007-08-25, 17:03 ]
ladybird23, dzięki :-) :ico_wstydzioch: a to taki niby kapelusik włóczkowy-bawełniany z H&M...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”