Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 sie 2007, 17:56

Ja już po pogrzebie, co tu dużo mówić, niesamowicie przykre przeżycie :ico_placzek:

Kinia bardzo grzeczna, całą mszę przeleżałam w wózku, ale za to póxniej w domu uczepiła sie cycka i karmiłam ja w sumie z 1,5 h i w końcu padła, ale to chyba przez to że rano w pośpiechu dostała butelkę i musiała to sobie odbić.

Anza prześliczna Igunia, i czapeczka fajniutka, a ja nie widziałam takowej w H&M-ie :ico_noniewiem:

To buziaki

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

25 sie 2007, 18:17

mama_Dominika, nie zazdroszczę przeżyć... mnie też dreszcze przeszły jak o tym napisałaś ...... nie potrafię sobie chyba wyobrazić co oni muszą teraz czuć..........

a czapeczka to była zakupiona jeszcze ja byłam w ciąży :ico_haha_02: więc teraz ich pewnie nie ma

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2007, 20:16

Dziekuje za rady :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2007, 21:35

Hej mamuśki :-D

Anza niuńka prześliczna :-D

Pustki na naszym tt więc mykam do łóżeczka :-D

Dobranoc.

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

25 sie 2007, 21:46

no wreszcie naprawili internet bo tu była taaaaaaaaaaaaaka wichura i nam maszt z anteną od nnetu złamało i niestety nie miałam okazji pochwalić się tym że mój Mateuszek skończył 3 mies i z tej okazji :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: spóźniony co prawda ale i tak dobry (chyba). byliśmy na szczepieniu i okazało się że mjak kruszynka to naprawdę kruszynka bo waży za mało i sama już nie wiem co robić bo przecież mu daje jeść jest na cycu i butli ale jak jesteśmy w domku to daje cyca jak najczęściej lekarka kazała mi po cycu dawać jeszcze butlę ale Maluszek nie za bardzo wtedy je więc chyba nie jest głodny... nie chęcę zrezygnować z karmienia piesrsiąno ale może mój pokarm jest mało kaloryczny.... a i zauwazyłam zdjęcia Hani i Hubercika pięęęęęęęęęęęęękne i jak ślicznie trzymają główki taaaaaaaaaaak wysoko Maeuszek ma jeszcze problem z uniesieniem się na rączkach no ale pewnie wszystko przyjdzie z czasem...
muszę Wam powiedzieć ze byłam na kolejnej imprezie, fajnie było tylko następnego dnia bylam taka śpiąca ze powiedzałam sobie "dość" to nie na moje zdrowie oczy to na zapałkach miałam a przecież piłam tylko wodę hmmmm gdzie te czasy kiedy to każdy weekend równał się zarwana noc a teraz no cóż starość nie radość.... zrobiłam kilka zdjęć i wiecie co jestem gruba!!!!!!!!!!!!!!!! i chcę schudnąć tylko jak???? jestem na diecie beznabiałowej jem wszystko gotowane piję wodę mineralną i co i nic nadal nonono duża a ręce to jak u kulomiota wielkie a poasowałoby tak tu i tam trochę ociosać i byłoby lux a tak to słonica jedna jestem
dobra trochę napisałam to teraz muszę nadrobić zaległości bo napisałyście duuuuuużżoooooooooooo

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

25 sie 2007, 21:49

oj pusto tu pusto ............. my dzis dzien caly na ogrodzie ........
anza a mogłabys dopytac męza ?? bo sliczne one hehe no i slicznie obrobione :ico_oczko: :ico_oczko:
a ja ogladam Bodyguarda hehe

[ Dodano: 2007-08-25, 22:04 ]
http://kulka.act4trees.com
plisssssssssss

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2007, 23:05

Wróciłam...!!!
Frydza wiesz co...no może spróbuj tego masażu na kolki...kurczę...nie wiem, gdzie mam link...ale jest gdzieś na forum, chyba na wątku niemowlę???mi tam się udawało czasem tym sprowokować kupę. No i przepajaj ją rumiankiem...Chociaż dużo się mądrzyć nie będę, bo odkąd podaję 1butlę dziennie, to też z kupą problem! zaburzyłam jej chyba metabolizm teraz robi co 2dni :ico_noniewiem:

Anza no też miałam napisać, że ten kapelusik jest cudny!!! i jak Iguśka ślicznie w nim wygląda...ona taka jest całuśna!!!
i w sumie wiesz...po szczepieniu to juz chyba powinno jej przejść...nie wiem, co te nasze bąble zaczynają tak marudzić?

Ladybird23 i jak po grilu???

Kate_k82 no wiesz...Twój maluszek jest może troszkę słabszy z powodu tej niedowagi???Nie stresuj się, moja łobuziaczka dopiero od niedawna tak się ładnie podnosi, a ostatnio to była histeria przy każdym podejściu do leżenia na brzuszku! więc może i Twojemu Mateuszkowi przejdzie i się spodoba. A karmieniem też sie nie przejmuj! dawaj jeść jak uważasz, trochę cyca, trochę butli...A nie lepiej np.cały dzień cyc a na noc butla?bo po cycku toja sie nie dziwię, że on nie chce, bo pierwszy głód zaspokoi i ma butlę w nosie!będzie dobrze!

Wiecie co...no ja po wizycie ok, jakoś było...nawet, nawet...szwagierka szczebiotała nad Hanią... :ico_szoking: chyba jej ciąża służy...
Ale mam znów problem...Hania jakoś mało je...dziś wieczorem głodna co 1.5godziny!!! :ico_szoking: a potem po 2jak ją wykąpałam...to dostała butlę ale znów wypiła tylko 70 i wydzierała się przy każdym kolejnym podejściu do butli! i usnęła od razu... :ico_olaboga: nie wiem co robić...kurczę, przecież powinna więcej zjeść...o co chodzi?
dziś kąpiel już w dużej wannie... :ico_brawa_01: wanienka już idize do spakowania na następne dziecko :-D jutro pokażę jak było!
A póki co...zdjęcia z wczoraj i dziś...

[ Dodano: 2007-08-25, 23:11 ]
takie dobre jabłuszko!
Obrazek
Obrazek

i kciuk tez mi smakuje
Obrazek

a na deser...zmieszczę obie!
Obrazek

a tak dziś leżała na brzuszku...jak widać podoba się
Obrazek
Obrazek

a tu jeszcze kilka z Warszawki...
kuzyneczki
Obrazek

kąpiel w wannie
Obrazek

tak się śpi
Obrazek

Awatar użytkownika
anza

26 sie 2007, 00:16

zborra, fajna ta Twoja Hanka :ico_brawa_01: słodkie minki robi nawet jak jej jabłuszko nie smakuje hehehe
moja to jakiś głęboki sen chyba ma bo jak ją położę wieczorem tak ją zastaję jak się budzi, tylko rękami macha :ico_haha_01: a widzę że Wasze maluszki to są wędrowniczki :-D :ico_szoking:
z tym marudzeniem to może faktycznie się jakieś ząbki zaczynają ... :ico_noniewiem: w sumie objawy się zgadzają, marudy, problemy z apetytem, u nas tylko dziąsła raczej bez zmian :ico_noniewiem:
moja mama mówi, że ja miałam pierwszy ząbek w 4 miesiącu .......

KUlka, mąż kazał Ci powiedzieć w tajemnicy, że Ci takie zrobi jak przyślesz mi zdjęcie na maila: annazakrzewska@autograf.pl .......

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2007, 08:50

Witajcie...
I my jakos dospałyśmy dzis do 8, tzn było budzene 6:15 na mleczko, potem jeszcze do 8 mała zabrała i takim sposobem i ja...wiec wyspane.. :-)
Zaraz biore sie za śniadanko, mała dokazuje na macie, lubi sie bawic, ma fajnie kolorowo, duzo zabawek jej naukładałam, zeby miała czego dotykac, ale najbardziej lubi jak ja z nia tam siedze i sobie pogadujemy :ico_oczko:

Po grilu ok, posiedzieliśmy chyba do 23 - jeszcze taki upał i nie szło zasnac..
Dzis ma byc poprawka na działce u mojej siostry, tyle ze pstragi beda grilowane, wiec raczej tam zawitamy :ico_oczko: ...tylko ze z naszymi wyjsciami to jest tak, ze godz 19 zwijamy sie do domu, bo moja córcia przyzwyczaiła sie do kapieli między 19-20 i potem marudzi jak szalona...

zbora a ty juz Hani podejesz cos " a la deserek" z tego jabuszka, czy tylko soczek? bo tak jakos wygląda w miseczce jak deserek...
widze ze kąpiel w dużej wannie odbyła sie bez problemów, ja mam za duza wanne, Milunia by sie w niej zgubiała, a niz bym nalała odpowiednia ilosc wody na kąpeil to by zdązyła wystygnąc :ico_noniewiem: wiec pozostaje wanienka jeszcze na długi czas...

i znow mam pytanko, czy dzieciaczki wasze śpią przy zgaszonym świetle?
ja mam z tym mały problem, bo przyzywczaiłam sie do spania przy zapalonym tv, zeby jak sie przebudze móc zerknać na Mili i teraz nie wiem, czy gasic ten tv i za kazdym razem palic lampke :ico_noniewiem: jak wy sobie radzicie??

zmykam na śniadanko papa

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2007, 08:56

Hej hej, nasz niuniek śpi przy zgaszonym świetle. Lampkę zapalam tylko jak biorę go do karmienia.

U nas dzisiaj małe święto bo Wiktorek kończy dziś 3 miesiące !!! Dużo zdrówka smerfiku nasz kochany :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: Jesteś naszym szczęściem.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”